Στην Κέρκυρα με δεκάδες «υπηρέτες» παραθερίζουν ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα – ΦΩΤΟ

Δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτονται το νησί του Ιονίου

O Πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα στην Κέρκυρα

Στην Κέρκυρα κάνουν διακοπές ο Πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος και η αγαπημένη του, Καμίλα Πάρκερ, Δούκισσα της Κορνουάλης. 

Οι γαλαζοαίματοι κατέφθασαν το απόγευμα της Τετάρτης στο νησί των Φαιάκων και ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε λίγο μετά την άφιξη τους στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, «Ι. Καποδίστριας», με τη συνοδεία τους (καμιά 10άρια άτομα) να κρατά τις βαλίτσες και τις κρεμάστρες τους.

Χαλαροί και ευδιάθετοι, ο Κάρολος και η σύζυγος του μεταφέρθηκαν στην Σκάλα του Δημάρχου, όπου επιβιβάστηκαν σε πολυτελές ταχύπλοο σκάφος, βρετανικής σημαίας, και αναχώρησαν προς άγνωστο προορισμό. 

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα corfuland.gr, το πριγκιπικό ζεύγος έχει επισκεφθεί αρκετές φορές στο παρελθόν την Κέρκυρα, όπου έχει φιλοξενηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στην βίλα Ρότσιλντ στην Κερασιά.


Ο λόρδος πολυεκατομμυριούχος τραπεζίτης, Τζέικομπ Ρότσιλντ (81 ετών σήμερα) πήγε στην Κέρκυρα πριν πολλά χρόνια, αγόρασε μια μικρή περιοχή στο πολύ όμορφο κομμάτι της Κερασιάς, στην περιοχή πριν την Κασσιόπη. Αγόρασε ένα κτήμα στην αρχή και μετά, σιγά σιγά, μια μικρή χερσόνησο, όπου έχτισε τίποτα περισσότερο από μια βίλα, πολύ όμορφα φτιαγμένη μέσα στο πράσινο και μετά από μερικά χρόνια έχτισε έναν πύργο.

Τ.Ρότσιλντ 

 

ΦΩΤΟ CORFULAND.GR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top