Στοιχεία σοκ για το κακοποιημένο βρέφος στην Πάτρα! Οι γιατροί "αδειάζουν" τους γονείς- Βροχή οι καταγγελίες για την 27χρονη μητέρα

Το Χαμόγελο του Παιδιού έχει δεχθεί κλήσεις -Πρώτη Ανάρτηση 25-07-2017 18:25

Στοιχεία σοκ για το κακοποιημένο βρέφος στην Πάτρα! Οι γι

Οι νέες αποκαλύψεις για το 7 μηνών βρέφος στην Πάτρα που φέρεται να κακοποιήθηκε από τους ίδιους του τους γονείς σοκάρουν και προκαλούν αποτροπιασμό!

Όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr, τον Μάιο, συγγενής της οικογένειας κατήγγειλε στην αστυνομία ότι το μωρό είχε χτυπηθεί στο μάτι. «Του ‘χε δώσει πριν μήνες μια μπουνιά στο μάτι κι ήταν μαύρο το μάτι του. Και πήγα εγώ στην Ασφάλεια κι έκανα κατάθεση και τα μπαλώσανε ότι το χτύπησε το κοριτσάκι και δεν πήγε η κατάθεσή μου στον εισαγγελέα» περιγράφει η μαρτυρία.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε τότε ανασύρεται και συσχετίζεται με το πρόσφατο περιστατικό. Οι γονείς το μωρού, που κατηγορούνται για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και οικογενειακής βίας, έχουν συλληφθεί και ζήτησαν και πήραν προθεσμία να απολογηθούν αύριο, Τετάρτη. 

Το Χαμόγελο του Παιδιού είχε λάβει στο παρελθόν καταγγελίες για την 27χρονη μητέρα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης, από το 2009 ως το 2011 πολίτες έκαναν ανώνυμες καταγγελίες για την κακοποίηση και παραμέληση από τη συγκεκριμένη γυναίκα των άλλων τριών ανήλικων παιδιών της. Μετά τη δημοσιοποίηση της κακοποίησης του βρέφους, το Χαμόγελο του Παιδιού επισημαίνει ότι κοινωνική λειτουργός του επικοινώνησε με το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, όπου δηλώθηκε η διαθεσιμότητα του οργανισμού τόσο με τις υπηρεσίες του όσο και με το εξειδικευμένο προσωπικό του.

Όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr, το μωρό έφερε μώλωπες σε όλο του το σώμα και καψίματα από τσιγάρο! Οι γονείς στην απολογία τους, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, υποστήριξαν ότι τα εγκαύματα και τα τραύματα στο σώμα του μωρού προκλήθηκαν από τον 2 χρόνια μεγαλύτερο αδερφό του.

Η 27χρονη μητέρα υποστήριξε ότι το έγκαυμα προήλθε από καυτό γάλα κι όχι από τσιγάρο. Όσον αφορά στα κατάγματα, διατείνεται ότι προήλθαν από το αδερφάκι του βρέφους, που άθελά του το έριξε από το ριλάξ. Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τους γονείς υπογράμμισε ότι αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση, που θα ρίξει φως στα τραύματα και την προέλευσή τους.

Οι γιατροί διαψεύδουν τους παραπάνω ισχυρισμούς. Υποστηρίζουν ότι τα εγκαύματα προήλθαν από τσιγάρα που έσβηναν στο σώμα του, ενώ οι εξετάσεις έδειξαν ότι το παιδάκι δεν είχε φυσιολογική ανάπτυξη, γιατί «δεν τρεφόταν όπως έπρεπε», όπως είπαν.

Nα σημειωθεί ότι σύμφωνα με όσα ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου «Πράσινο κόκκινο σε γαλάζιο φόντο» στο Ράδιο Γάμμα, ο δικηγόρος του ζευγαριού Γιάννης Αποστολόπουλος, οι κατηγορίες που τους έχουν ασκηθεί είναι για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία και αν τελικά κριθούν ένοχοι κινδυνεύουν με 5 έως 10 χρόνια φυλάκισης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top