Μέσα στο σπίτι της οικογενειακής τραγωδίας! Απολογείται ο πατέρας που σκότωσε το γιο του γιατί τον πέρασε για κλέφτη

Δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει κάνει

Στον ανακριτή Χανίων θα απολογηθεί ο 85χρονος, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου πυροβόλησε και σκότωσε τον ίδιο του το γιο γιατί τον πέρασε για κλέφτη που επιχειρούσε να εισβάλει στο σπίτι του.

Ο 85χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, της απόπειρας ανθρωποκτονίας, την παράνομη οπλοκατοχής και οπλοχρησίας, βρίσκεται όμως σε πλήρη σύγχυση, καθώς πάσχει από άνοια και δεν ακούει σχεδόν καθόλου, με αποτέλεσμα να μην έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει κάνει.

Ενδεικτικό είναι ότι κατά τη μεταφορά του στο δικαστικό μέγαρο Χανίων ρωτούσε συνεχώς τους αστυνομικούς για ποιο λόγο τον πηγαίνουν εκεί και τι θέλουν από εκείνον.

(Ο 85χρονος που σκότωσε το γιο του)

Την ίδια ώρα το Κρήτη TV φέρνει στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι του ηλικιωμένου, όπου σημειώθηκε η οικογενειακή τραγωδία που συγκλόνισε την Κρήτη.

Το σπασμένο παράθυρο της κουζίνας από το οποίο προσπάθησε να μπει μέσα στο σπίτι ο 58χρονος για να βεβαιωθεί ότι ο πατέρας του είναι καλά προκαλεί ανατριχίλα.

Στο εσωτερικό υπάρχουν παντού σημάδια από σκάγια, τα πάντα είναι αναστατωμένα, αποκαλύπτοντας το μέγεθος της τραγωδίας.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος του 58χρονου υπαλλήλου της ΔΕΗ και τα δυο τους παιδιά, που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πώς από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν τον άνθρωπό τους και μάλιστα από τα χέρια του ίδιου του του πατέρα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top