Νίπτει τας χείρας του ο Σέρβος μπράβος για τη δολοφονία του 22χρονου τουρίστα στο Λαγανά

«Δεν ήθελα να τον σκοτώσω» είπε στον εισαγγελέα ο μπάρμαν

Την επόμενη Τρίτη θα απολογηθούν στον ανακριτή οι οκτώ συλληφθέντες για την δολοφονία του Αμερικανού τουρίστα στην Ζάκυνθο. Φίλοι και συγγενείς του θύματος δηλώνουν συγκλονισμένοι από τον θάνατο του νεαρού, ενώ ξεκίνησαν καμπάνια στο διαδίκτυο, ώστε να μαζευτούν χρήματα για την οικογένεια και την κηδεία του.

Οι οχτώ συλληφθέντες έφτασαν στο γραφείο το εισαγγελέα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και απολογήθηκαν για αρκετές ώρες. Αφού τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση οδηγήθηκαν και πάλι στην αστυνομική διεύθυνση Ζακύνθου.

Όπως είπε ο δικηγόρος του 34χρονου μπάρμαν, ο οποίος συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 22χρονου Μπακάρι Χέντερσον, ο πελάτης του χτύπησε το θύμα, αλλά δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει, παρά μόνο να τον τραυματίσει. Πρόσθεσε ακόμα ότι ο 34χρονος δεν χτύπησε το νεαρό στο κεφάλι, και ότι πήγε να βοηθήσει τους συναδέλφους του όταν είδε τη συμπλοκή.

Ο 34χρονος δηλώνει συντετριμμένος από το τραγικό συμβάν, με τον δικηγόρο του να ισχυρίζεται ότι ήταν η κακιά στιγμή, καθώς ο ίδιος προέρχεται από πολύ καλή οικογένεια και είχε μέχρι τώρα καθαρό ποινικό μητρώο.

Όσο για τον Σέρβο υπεύθυνο ασφαλείας που κατέχει βρετανικό διαβατήριο; Φέρεται να ισχυρίστηκε πως δεν χτύπησε ποτέ τον 22χρονο, καθώς είχε σπάσει το χέρι του. Παρ’ όλ’ αυτά σε βίντεο μέσα από το μπαρ φαίνεται ξεκάθαρα να χαστουκίζει τον Αμερικανό.

Στο μεταξύ, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής η είδηση της δολοφονίας συνεχίζει να συγκλονίζει. Μάλιστα, μέσω διαδικτύου συγκεντρωθήκαν πάνω από 20.000 δολάρια για την κηδεία του 22χρονου, αλλά και για τα έξοδα μεταφοράς της σορού στην πατρίδα του.

Σε φωτογραφίες που ανάρτησαν στο διαδίκτυο φαίνεται ότι ο άτυχος τουρίστας ήταν πολύ δεμένος με την οικογένειά του ενώ είχε δείξει από μικρή ηλικία ότι είχε πολλά σχέδια για το μέλλον του. Το πιο τραγικό από όλα μάλιστα είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες μια μέρα πριν από την άγρια δολοφονία του 22χρονου είχε γενέθλια ο πατέρας του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top