Το ΣΗΜΕΙΩΜΑ δίπλα στο μωράκι που εγκατέλειψαν σε τηλεφωνικό θάλαμο – Συναγερμός για τη μαμά του

Στο νοσοκομείο της Ρόδου το βρέφος - Σε εξέλιξη οι έρευνες

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί την υπόθεση ενός νεογέννητου, που βρέθηκε παρατημένο σε τηλεφωνικό θάλαμο, κοντά στη Λίνδο της Ρόδου, μαζί με τον ομφάλιο λώρο.

«Παρακαλώ να προσέξτε το παιδί και να σας έχει ο Θεός καλά», έγραφε - σύμφωνα πληροφορίες της Ροδιακής - ένα σημείωμα που βρέθηκε δίπλα στο μωράκι.... 

Ευτυχώς το μωράκι, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του νησιού, είναι καλά στην υγεία του. Ωστόσο, οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες, προκειμένου να εντοπίσουν τη μητέρα.

«Τη μαμά του ψάχνουμε! Το μωράκι είναι μια χαρά. Είναι υγιές και σιτίζεται. Μάλιστα προσφέρθηκε και μία μητέρα να δώσει μητρικό θηλασμό και προσπαθούμε τώρα να το διευθετήσουμε. Το παρακολουθούμε, το αγαπάμε και αν βρεθεί η μητέρα, θα την πείσουμε πιστεύω να το δεχτεί. Μια χαρά είναι το μωράκι», δήλωσε η διευθύντρια Παιδιατρικής Κλινικής στο νοσοκομείο της Ρόδου, κυρία Ντίνα Μαχαιρίδη.

«Ο κάθε άνθρωπος έχει τους δικούς του λόγους, αυτά όμως τα εξετάζει η δικαιοσύνη... Είναι 2.700 γραμμάρια, είναι υγιές, δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Θα βγει τώρα από τη θερμοκοιτίδα και οι εργαστηριακές του εξετάσεις είναι καλές. Απλά επειδή το βρήκανε στο δρόμο, οι γιατροί του δίνουν και αντιβίωση, προκειμένου να μη συμβεί κάτι σε σχέση με λοιμώξεις», δήλωσε στο Star η Διοικήτρια του Νοσοκομείου της Ρόδου, κυρία Κατερίνα Χατζηστράτη.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top