Ο Άκης Τσοχατζόπουλος μιλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο STAR

Μια μέρα μετά την αποφυλάκιση του

Λίγες μόνο ώρες μετά την αποφυλάκιση του ο Άκης Τσοχατζόπουλος μίλησε αποκλειστικά στο Star και στον Γιώργο Σαραντάκο.

Στο ερώτημα «πως αισθάνεται;», ο πρώην υπουργός χαμογελαστός δήλωσε πως «δεν είναι η ώρα για τέτοιες κουβέντες», εκφράζοντας την αποφασιστικότητα του να κυνηγήσει την υπόθεση που τον οδήγησε στις δικαστικές αίθουσες και στα κελιά των φυλακών για πέντε ολόκληρα χρόνια.

«Για μένα τώρα αρχίζει η υπόθεση», είπε μεταξύ άλλων.

Όταν ρωτήθηκε για τα χρήματα της εγγύησης ύψους 200.000 ευρώ που έπρεπε να καταβάλει για να βγει από τη φυλακή, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για παιδιαρίσματα. «Με ρωτάνε που βρήκα χρήματα για να πληρώσω το δικαστήριο! Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Το βασικό είναι ότι μας έχωσαν 5 χρόνια φυλακή και υπάρχουν ένοχοι και αυτοί θα πληρώσουν», τόνισε.

«Το επόμενο δικαστήριο που θα γίνει περίπου σε 3 μήνες από τώρα θα βγάλει αρκετά πράγματα, γιατί πρέπει να βγει η αλήθεια και να σταματήσει το καλαμπούρι με τους εξοπλισμούς και την υπονόμευση και την δολιοφθορά των ενόπλων δυνάμεων της Ελλάδας, διότι γι' αυτά είναι υπεύθυνοι αυτοί οι κύριοι» πρόσθεσε ο κύριος Τσοχατζόπουλος, αποφεύγοντας να δώσει λεπτομέρειες και να αναφερθεί σε συγκεκριμένα ονόματα.

Πάντως χθες Πέμπτη, όταν ο πρώην υπουργός περνούσε την πόρτα των φυλακών άφησε αιχμές για τους πρώην πρωθυπουργούς Γιώργο Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη.

«Σήμερα είναι σημαντική μέρα για μένα, γιατί έληξε οριστικά και αμετάκλητα ο βασανισμός και ο εγκλεισμός μου στις φυλακές Κορυδαλλού, με ευθύνη της τότε κυβέρνησης: Γιώργου Παπανδρέου και Κωστή Σημίτη… Αυτά όλα απασχολούν το δικαστήριο  μου, το οποίο σε δύο εβδομάδες θα αντιμετωπίσει αυτή την υπόθεση 5ετούς διάρκειας, για την οποία έχουν γραφτεί πολλά, αλλά τώρα έρχεται...  η ώρα να συζητηθούν και να ειπωθούν πολλά», είπε χαρακτηριστικά την Πέμπτη ο πρώην υπουργός. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top