Το συγκλονιστικό αντίο της συντρόφου του δολοφονημένου Γρίβα: «Θα έρθω να σε βρω μερέντα μου όπου κι αν είσαι»

«Είσαι το άλλο μου μισό γορίλα μου»/ Πρώτη ανάρτηση: 03-05-2017 17:45

Συντετριμμένη είναι η σύντροφος του δολοφονημένου Βασίλη Γρίβα, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης εκτελέστηκε εν ψυχρώ έξω από το 2ο δημοτικό σχολείο των Γλυκών Νερών, μπροστά στα μάτια του έντρομου γιου του.

Ο 48χρονος όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, ήταν γνωστός στις αστυνομικές αρχές, ενώ τον είχαν «ξαναγαζώζει» το 2003. Τότε είχε γλιτώσει απο θαύμα. Όχι όμως και αυτή τη φορά.

Μην μπορώντας να πιστέψει τον τραγικό χαμό του αγαπημένου της, η σύντροφός του Σοφία Μπαλαμπάνη, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook τον αποχαιρέτησε με σπαρακτικά λόγια, ανεβάζοντας μια κοινή τους φώτο-προφίλ όπου έγραφε:

«Είσαι το άλλο μου μισό γορίλα μου. Ούτε ο θάνατος μπορεί να μου το πάρει αυτό γιατί σε βρήκα. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ. Θα έρθω να σε βρω όπου κι αν είσαι ΜΕΡΕΝΤΑ ΜΟΥ, θα σε βρω σύντομα».

Μάλιστα η σύντροφος του Βασίλη Γρίβα ανανέωσε και την cover photo της (φώτο εξωφύλλου), στην οποία ποζάρει με μια αφίσα του αγαπημένου της, από την περίοδο που εκείνος έκανε πρωταθλητισμό στο body building:

«Ο άνθρωπος μου εσύ. Το άλλο μου μισό εσύ. Γορίλα μου σε αγαπώ» ήταν η λεζάντα της φώτο, με τους διαδικτυακούς της φίλους να της στέλνουν συλλυπητήρια, και να της λένε «καλή δύναμη».

Τραγική ειρωνία; Ανήμερα της Πρωτομαγιάς, δηλαδή μόλις 2 μέρες πριν ο σύντροφος της εκτελεστεί εν ψυχρώ, εκείνη είχε ανεβάσει μια φωτογραφία στο Facebook της όπου έγραφε:

«Από χθες κάτω νιώθω… Μια σκέψη στο μυαλό παίζει άσχημα μαζί μου… Θέλω την μερέντα μου, να παίξω μαζί της λιγάκι… ίσα που…! ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΓΑΜ*ΤΟ», αναφερόμενη στον Βασίλη Γρίβα.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗ

Όπως διαβάζουμε στο bodybuilding.gr, η Σοφία Μπαλαμπάνη είναι απο τις πλέον ανερχόμενες αθλήτριες των τελευταίων ετών, με αρκετά μεγάλη εξέλιξη για τα χρόνια που αγωνίζεται.

Ξεκίνησε τους αγώνες το 2013, με ντεπούτο το 19ο Πανελλήνιο Κύπελλο της IFBB, στην κατηγορία Bikini Fitness.Την ίδια χρονιά , έκανε άλλους 2 αγώνες, το Elite Grand Prix και τον διεθνή αγώνα Diamond Cup.TO 2014, ανεβαίνει κατηγορία και διαγωνίζεται ενίοτε στην Fitness, Shape ή Figure, ανάλογα με τα κριτήρια της διοργάνωσης που συμμετέχει. Το 2015, εισχωρεί οριστικά στους κυκλους της IFBB και ως αθλήτρια του Συλλόγου Πολυνίκης, κατασταλλάζει στην κατηγορία Body Fitness, η οποία δείχνει να της ταιριάζει και ξεκινά ένα σερί αγώνων , με αποκορύφωμα την 1η θέση στο Πανελλήνιο Κύπελλο , την 4η θέση στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα αλλά και την 1η θέση στο Πανελλήνιο Κύπελλο Κρήτη 2016.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top