ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ! Απο θαύμα σώθηκε η μάνα που έφαγε την σφαίρα στα Γλυκά Νερά-Πέρασε ξυστά από την καρδιά της!

Τι δήλωσε στο star.gr ο διοικητής του Σισμανόγλειου/ Πρώτη ανάρτηση: 03-05-2017 15:02

Δεν έγινε δεκτό το αίτημα της Άγκυρας

Από θαύμα σώθηκε η γυναίκα η οποία το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή, καθώς περνούσε από τον δρόμο όπου τέσσερα άτομα κρατώντας καλάσνικοφ, «γάζωσαν» τον 48χρονο Βασίλη Γρίβα.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, ο δολοφονημένος Γρίβας εκείνη την ώρα άφηνε το παιδί του στο σχολείο, όταν οι άγνωστοι του έστησαν ενέδρα και τον γάζωσαν, προκαλώντας του ακαριαίο θάνατο.

Η γυναίκα, εκείνη την ώρα είχε μόλις αφήσει το παιδί της στο σχολείο, με αποτέλεσμα μια από τις 8 σφαίρες να εξοστρακιστεί και να την τραυματίσει, περνώντας «ξυστά» από την καρδιά της.

Αμέσως μεταφέρθηκε στα επείγοντα του Σισμανόγλειου, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και νοσηλεύεται.

Το star.gr επικοινώνησε με τον Θανάση Κουταλά, διοικητή του Σισμανόγλειου, του Φλέμινγκ και του Παίδων, ο οποίος μας μίλησε για την κλινική εικόνα της τυχερής μέσα στην ατυχία της γυναίκας:

«Ήρθε με τις αισθήσεις της, στις 9:00-09:10 το πρωί, και πέρασε κατευθείαν στα Επείγοντα. Διαπιστώθηκε ένα τυφλό τραύμα στον θώρακα μετά από αξονική θώρακος που έκανε» μας είπε ο κος Κουταλάς.

Όπως μας εξήγησε, «το βλήμα είχε εισαχθεί στον πρόσθιο, δεξιό θωρακικό τοίχωμα. Τραυμάτισε τον πνεύμονα και κατέληξε στην συμβολή μεταξύ της κάτω κοίλης φλέβας με τον δεξιό κόλπο. Εν ολίγοις ήταν κοντά στην καρδιά.Πέρασε ξυστά και θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί».

Την γυναίκα ανέλαβαν «οι θωρακοχειρούργοι που έκαναν την επέμβαση, αφαιρέθηκε η βολίδα και πλέον έχει επιστρέψει στο κρεβάτι της στη θωρακοχειρουργική όπου αναρρώνει. Η επέμβαση όλων των συντελεστών του νοσοκομείου ήταν καταλυτική για να ξεπεράσει το πρόβλημα μέσα από την εγχείρηση».

Πλέον, «νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, και έχε τις αισθήσεις της από τις 12:30 το μεσημέρι, αλλά είναι σε κατάσταση σοκ» κατέληξε ο κος Κουταλάς.

Ανάλογα με την πορεία της υγείας της, οι θεράποντες ιατροί θα κρίνουν πότε θα πάρει εξιτήριο.

Της Χριστίνας Βεργιώτη
E-mail: chvergioti@star.gr

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top