ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ βαρόνο της νύχτας έξω από δημοτικό στα Γλυκά Νερά-Μία μητέρα τραυματίας! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΑ τα παιδιά

Το star.gr επικοινώνησε με το σχολείο - πρώτη ανάρτηση: 09:29

ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ βαρόνο της νύχτας έξω από δημοτικό στα Γλυκά Νερά-Μία μητέρα τραυματίας! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΑ τα παιδιά

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το πρωί της Τετάρτης έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο στα Γλυκά Νερά με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνδρας και να τραυματιστεί μία γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας επέβαινε στο αυτοκίνητό του, όταν δέχθηκε τα πυρά τεσσάρων ατόμων με καλάσνικοφ που επέβαιναν σε αυτοκίνητο. Μάλιστα εκείνη την ώρα ο δολοφονημένος άφηνε το παιδί του στο σχολείο. Από την μία πόρτα του αυτοκινήτου του 48χρονου έβγαινε το παιδί του για να πάει στα μαθήματά του και από την άλλη εκτελούσαν τον πατέρα του.

Όλα δείχνουν ότι οι άγνωστοι είχαν στήσει ενέδρα στον άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες  είναι βαρόνος της νύχτας και το όνομά του είναι αναμεμιγμένο σε πολλές υποθέσεις εκβιασμών και συμβολαίων θανάτου.

Οι αρχές εκτιμούν πως η δολοφονία του 48χρονου, είναι εκτέλεση συμβολαίου θανάτου και φοβούνται πως θα ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ συμμοριών.

Η δολοφονία έγινε όχι μόνο μπροστά στα μάτια του παιδιού του αρχινονού της νύχτας αλλά και μπροστά σε δεκάδες άλλα παιδιά που εκείνη την ώρα ήταν στον προαύλιο χώρο του σχολείου για να κάνουν προσευχή.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στο σημείο έπεσαν γύρω στις 8 σφαίρες, ενώ μια από αυτές εξωστρακίστηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία μητέρα που πήγαινε το παιδί της στο σχολείο.

Στη συνέχεια οι δράστες, αφού έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν, το άφησαν λίγο παρακάτω από το σημείο των πυροβολισμών.

Οι αρχές έχουν αποκλείσει το σημείο ενώ οι μαθητές είναι μέσα στις σχολικές αίθουσες.

Το star.gr, επικοινώνησε με το 2ο Δημοτικό Σχολείο στα Γλυκά Νερά όπου οι δάσκαλοι δεν θέλησαν να αναφερθούν στο περιστατικό. Μια κυρία είπε χαρακτηριστικά: «Δείξτε σεβασμό για έναν δημόσιο χώρο στον οποίο είναι παιδιά. Δεν έχω να σας πω κάτι άλλο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top