Διασωληνωμένος ο άλλοτε χορευταράς Άκης Τσοχατζόπουλος - ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Δύσκολες ώρες στο Ιπποκράτειο για τον πρώην υπουργό

Τσοχατζόπουλος νοσοκομείο

Ο Άκης του…  ζεϊμπέκικου, ο πρώην υπουργός του χορού, του πάθους και του κεφιού, δεν θυμίζει σε τίποτα τον άνθρωπο που νοσηλεύεται το τελευταίο διάστημα στο Ιπποκράτειο. 

Ο κύριος Τσοχατζόπουλος, ο οποίος αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους, υπεβλήθη πρόσφατα σε τριπλό μπαι πας, και την περασμένη Τετάρτη το Ιπποκράτειο εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας του. Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο γνωστός πολιτικός αναρρώνει έπειτα από αργή ανάνηψη λόγω μεγάλης αδυναμίας και όσο και να το θέλει η καρδιά και το μυαλό του δεν μπορεί να χορέψει με τον ίδιο τρόπο που το έκανε παλιά. Δεν είναι μόνο η προχωρημένη ηλικία, αλλά και για όσους γνωρίζουν μετά από τέτοιες επεμβάσεις, απαγορεύονται οι μεγάλες συγκινήσεις.

Ο Αντώνης Σρόιτερ ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία με τον πρώην υπουργό, με αφορμή την σημερινή εκπομπή «Αυτοψία» στην οποία θα μιλήσει η σύζυγος του κυρίου Τσοχατζόπουλου, κα Βίκυ Σταμάτη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος έγραψε «ο  Άκης Τσοχατζόπουλος, λίγο μετά την ολοκλήρωση του χειρουργείου, για τριπλό by pass». 

Όπως μπορείτε να δείτε, ο πρώην υπουργός είναι διασωληνωμένος. Έχει κλειστά μάτια- μάλλον κοιμάται- καθώς είναι υπό την επήρεια της νάρκωσης. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top