ΞΑΝΑ στο ΕΔΩΛΙΟ ο Σώρρας

Κατηγορείται ότι απειλούσε δημοσιογράφο που αποκάλυψε την απάτη των 600 δις

Παρά τις συνεχείς αποκαλύψεις για τη δράση του  Αρτέμη Σώρρα ορισμένοι οπαδοί του εμφανίζονται αμετανόητοι. Το απίστευτο είναι ότι μόλις χθες Δευτέρα στη Θήβα και Αριδαία κατατέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες,7 νέα εξώδικα Σώρρα σε τράπεζες και εφορίες. Οπαδοί του άφαντου "σωτήρα",  τα ανεβάζουν μάλιστα στο facebook και ποζάρουν στο φακό με αυτά! 

Ο Αρτέμης Σώρρας θα βρεθεί και πάλι αύριο Τετάρτη κατηγορούμενος. Αυτή τη φορά για επιθέσεις στον δημοσιογράφο Ελευθέριο Ρήνο, ο οποίος αποκάλυψε πρώτος την απάτη με τα πλαστά ομόλογα των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων. 

Ο κ.Ρήνος καταγγέλλει στο Star, ότι είχε στοχοποιηθεί και ήθελαν να τον αποτελειώσουν. Οι επιθέσεις εναντίον του ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2014 .Ο Αρτέμης Σώρρας ,ένα ακόμη ηγετικό στέλεχος των Ελλήνων Συνέλευσις και ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Θέμης Κουμπούρα, τον έβαλαν σύμφωνα με τη δικογραφία, στο στόχαστρο γιατί ερευνούσε την εγκυρότητα της περιούσιας Σώρρα...

Αύριο είναι μια κρίσιμη μέρα για τον Αρτέμη Σώρρα και την σύζυγο του, Βάια Ρουγκλίου, καθώς συζητείται στην Πάτρα, η αίτηση αναστολής που έχουν κάνει για την ποινή που τους στέλνει φυλακή 8 χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσω του δικηγόρου του, ο Αρτέμης Σώρρας θα αναλάβει όλη την ευθύνη, γραπτώς. 

Οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα συνεχίζουν πάντως να βγαίνουν στους δρόμους σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, μοιράζοντας φυλλάδια των Ελλήνων Συνέλευσις. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top