ΒΟΜΒΑ ΤΟΣΚΑ: Ο... Κικίλιας "έστειλε" το ΤΡΟΜΟΔΕΜΑ στο ΔΝΤ

Την αποκάλυψη έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας

Κικίλιας ΔΝΤ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με τα τρομοδέματα σε ΔΝΤ και Σόιμπλε. Το απόγευμα της Πέμπτης ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας αποκάλυψε στον ΑΝΤ1, ότι "αποστολέας" του τρομοπακέτου στο ΔΝΤ στο Παρίσι, είναι ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.  Αυτό προκύπτει επειδή μετά από εξονοχυστικές έρευνες βρήκαν ότι η διεύθυνση που αναγράφεται στο τρομοπακέτο αντιστοιχεί σε παλιά διεύθυνση που φιλοξενούσε γραφείο του γνωστού πολιτικού.

Φυσικά, όπως και στην περίπτωση του Α.Γεωργιάδη, πρόκειται για προβοκάτσια και ο κύριος Κικίλιας σίγουρα δεν είχε σκοπό να κάνει κακό στον Πολ Τόμσεν, στον οποίο είχε σταλεί το πακέτο με τη βόμβα, όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr.

H γαλλική αστυνομιά υποστηρίζει ότι ο φάκελος που εξερράγη προοριζόταν για τον Πολ Τόμσεν. Μάλιστα, σύμφωνα με το Reuters, τον παγιδευμένο φάκελο άνοιξε στις 10:30 η γραμματέας του Πολ Τόμσεν. Από την έκρηξη προκλήθηκαν θραύσματα, τα οποία τραυμάτισαν την γυναίκα στο πρόσωπο, ενώ έχει υποστεί σοβαρή ζημιά στην ακοή της. Η κατάσταση της σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν κρίνεται ανησυχητική, από τους θεράποντες γιατρούς.

Νωρίτερα, η Γαλλία έχοντας την υποψία ότι πιθανόν η επίθεση στο ΔΝΤ συνδέεται με το πακέτο-θανάτου στον γερμανό υπουργό Οικονομικών, έστειλε στις ελληνικές αρχές δύο φωτογραφίες. Ελλάδα και Γαλλία, όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr, ήταν σε συνεχή επικοινωνία, ανταλλάσοντας πολύτιμες πληροφορίες ώστε να βρεθεί ο αποστολέας.

Υπενθυμίζουμε ότι το πακέτο θανάτου στον Σόιμπλε έστειλαν οι Πυρήνες της Φωτιάς και όχι .... ο Άδωνις Γεωργιάδης, όπως έγραφε το δέμα!

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top