Mόνο στο SΤΑR: «Πάει το αγγελούδι μας, πάει το κορίτσι μας»-ΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ το κλάμα της πεθεράς της 33χρονης Αποστολίας

Η μητέρα του Υπάτιου Πατμάνογλου μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Ράκος ψυχολογικά είναι η μητέρα του Υπάτιου Πατμάνογλου, η  οποία μέσα σε λίγα λεπτά έχασε την νύφη της Αποστολία και τον 3χρονο εγγόνο της Παύλο, όταν η Πόρσε που οδηγούσε ο διάδοχος της αυτοκρατορίας Jumbo, έπεσε με φόρα πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητό τους.

Κλαίγοντας με λυγμούς δεν μπορεί να πιστέψει πως ξεκληρίστηκε η οικογένειά της.

«Πάει το αγγελούδι μας, πάει το κορίτσι μας, αυτό δεν ξεπερνιέται με τίποτα. Τι να κάνουμε;» είπε με τρεμάμενη φωνή και παίρνοντας μία βαθιά ανάσα, συμπλήρωσε:

«Ο Υπάτιος είναι  χάλια. Χειρότερα απ’ όλους. Τα έχασε όλα. Πάει η οικογένειά του. Διαλύθηκε το παιδί μου.Τώρα από πού να κρατηθεί και από τι;»

Όπως μάλιστα αποκάλυψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η πεθερά της 33χρονης Αποστολίας, ο γιος της και η νύφη της ήταν αγαπημένοι και ήθελαν να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους.

«Προσπαθούσαν  να κάνουν δεύτερο παιδί. Είχε απλά μία καθυστέρηση. Τώρα ήθελε να μας κάνει έκπληξη; Ποιος ξέρει; Μας είπε με χαρά πως θα τα λέγαμε από κοντά. Τον περιμέναμε να έρθει».

Αποστολία και Υπάτιος ήταν μαζί είκοσι ολόκληρα χρόνια και λάτρευε ο ένας τον άλλον. Πέρασαν μαζί μία ολόκληρη ζωή και πάνω που είχαν τακτοποιηθεί, όλα γκρεμίστηκαν για πάντα.

«Η νύφη μου ήταν κούκλα, καλόψυχη και πολύ προστατευτική μάνα. Δεν αποχωριζότανε στιγμή το αγγελούδι της, το έπαιρνε συνέχεια μαζί της. Το είχε στην αγκαλιά της μονίμως. Τι να πω έπεσε πύραυλος επάνω της» 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top