Nέο ΕΚΤΑΚΤΟ δελτίο ΕΜΥ: ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ και πάλι από αύριο η χώρα – Χιόνια και πολικές θερμοκρασίες ΠΑΝΤΟΥ

Ο φετινός χειμώνας δείχνει τα δόντια του

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ και πάλι από αύριο η χώρα

Δεν λέει να μαλακώσει ο χειμώνας, που δείχνει τα δόντια του και από αύριο θα ρίξει και πάλι στα τάρταρα τη θερμοκρασία, φέρνοντας και πάλι χιόνια και τσουχτερό κρύο.

Σύμφωνα με νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, το νέο κύμα κακοκαιρίας θα σαρώσει από αύριο ολόκληρη τη χώρα με κύριο χαρακτηριστικό τις πυκνές χιονοπτώσεις σε κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία, Στερεά και Εύβοια. Τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε Πελοπόννησο, Κρήτη και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Αναλυτικά το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ αναφέρει:

Χιονοπτώσεις πρόσκαιρα πυκνές θα σημειωθούν στη βόρεια και την ανατολική χώρα και παράλληλα η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από τα βόρεια.

Πιο αναλυτικά:

Α. Αύριο Πέμπτη (26/01/17) χιονοπτώσεις πρόσκαιρα πυκνές θα σημειωθούν στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλίας, την κεντρική και ανατολική Στερεά και την Εύβοια, οι οποίες κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν στην Πελοπόννησο, την Κρήτη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

Την Παρασκευή (27/01/17) σταδιακά και από τα βόρεια τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Β. Παγετός κατά τόπους ολικός θα σημειωθεί την Πέμπτη (26/01/2017) στα βόρεια και την Παρασκευή (27/01/2017) στα κεντρικά και τα βόρεια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top