«Πέρασα πολλά και θα περάσω ακόμα πιο δύσκολα!»-Τα πρώτα λόγια του πατέρα του 5,5 μηνών βρέφους που βρήκε φρικτό θάνατο

Αφέθηκε ελεύθερος ο 52χρονος-Δείτε στο video τι είπε στην κάμερα

Ελεύθερος, με χρηματική εγγύηση 20.000 ευρώ και τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο πατέρας του βρέφους που έχασε τη ζωή του στη Σητεία, την ώρα που οι γονείς του τσακώνονταν (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ).

Όπως βλέπετε και στο video, προσπαθώντας να αποφύγει τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο πατέρας του 5,5 μηνών βρέφους απομακρύνεται από τα δικαστήρια, συνοδευόμενος από τη δικηγόρο του.

«Πέρασα πολλά και θα περάσω ακόμα πιο δύσκολα. Εντάξει; Σας παρακαλώ σεβαστείτε το. Τέλος!» είπε ο 52χρονος τονίζοντας πως σε όλο αυτό είχε δίπλα του την σύντροφό του και την οικογένεια του:

«Ο ένας στήριξε τον άλλο. Οι πάντες!» ενώ παραδέχτηκε πως αυτό του έδινε κουράγιο και ήταν πολύ σημαντικό.

Βγαίνοντας από το δικαστικό μέγαρο ο πατέρας του μωρού που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Σητεία, δεν θέλησε να πει το παραμικρό για τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια του καβγά με τη μητέρα του παιδιού.

«Ο θάνατος του παιδιού επήλθε από μια κίνηση, από ένα μόνο χτύπημα από μια λάθος κίνηση επειδή αυτό το άτυχο πλάσμα έτυχε να είναι σε λάθος θέση. Σε μια στιγμή εκνευρισμού από ένα κινητό το οποίο πετάχτηκε στο πάτωμα και δυστυχώς χτύπησε στο κεφάλι του παιδιού» δήλωσε στο Star η δικηγόρος του 52χρονου, Μαρία Παπαβασιλείου.

«Αυτό που βλέπουμε είναι σίγουρα μια κάκωση η οποία προέκυψε από ένα αρκετά βίαιο αίτιό. Τέτοιου είδους κακώσεις μπορεί να δει κάποιος σε ένα τροχαίο ή μια πτώση από ύψος» δήλωσε στο Star ο Αντώνης Βάκης, διευθυντής της Νευροχειρουργικής Κλινικής στο ΠΑΓΝΗ.

Ο επίλογος της απίστευτης τραγωδίας θα γραφτεί αύριο το απόγευμα στο χωριό Σκοπή. Εκεί οι γονείς του, συγγενείς και κάτοικοι θα αποχαιρετήσουν το αγγελούδι που χάθηκε πριν καλά καλά δει το φως της ζωής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top