ΠΕΝΘΟΣ στην Λέσβο για τα άτυχα παιδιά- ΑΥΤΟΙ είναι οι μετανάστες που προσπάθησαν να τους βοηθήσουν

ΦΩΤΟ ντοκουμέντο ανέβηκε στο Twitter

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η βόλτα 5 παιδιών τα ξημερώματα στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Η παρέα  των παιδιών επέβαινε σε ένα αυτοκίνητο το οποίο έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο δυο από αυτά.

Ανάμεσα σε εκείνους που βούτηξαν στα παγωμένα νερά, για να σώσουν τα νεαρά παιδιά μέσα από το αυτοκίνητο, ήταν τρεις μετανάστες.

Τρεις νεαροί μετανάστες, ο Σοφιάν 19 χρονών από το Ιράκ και ο Καντίρ 19 χρονών με τον Καμίλ, και οι δυο από την Αλγερία, είναι τρεις νεαροί που με αυτοθυσία έπεσαν για να  σώσουν τους νεαρούς.

Σύμφωνα με στοιχεία της σχετικής δικογραφίας που διενεργεί το λιμεναρχείο Μυτιλήνης, οι δυο από τους τρεις μετανάστες, ο Σοφιάν και ο Καντίρ αμέσως μόλις αντιλήφθηκαν το συμβάν βούτηξαν στη θάλασσα. Κάτι, το οποίο επιβεβαιώνεται από τη φωτογραφία που βλέπετε και ανέβηκε στο Twitter. Πρόκειται για την στιγμή που οι τρεις μετανάστες βουτούν στο λιμάνι της Μυτιλήνης για να σώσουν τα παιδιά.

Μαζί τους και στέλεχος του Λιμενικού Σώματος προκειμένου να βγάλουν τρεις από τους πέντε επιβαίνοντες στο δίθυρο αυτοκίνητο, οι οποίοι βρίσκονταν στο πίσω μέρος του. Ο τρίτος μετανάστης έμεινε στο πεζοδρόμιο του λιμανιού προσπαθώντας να  βοηθήσει τους δυο 20χρονους, οδηγό και συνοδηγό, που είχαν στο μεταξύ βγει από το βυθισμένο αυτοκίνητο. Δυστυχώς κατάφεραν να απεγκλωβίσουν μόνο τον έναν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top