Ο ανεπανάληπτος Τόλης Βοσκόπουλος στο Baraonda Music

Δίπλα του πάντα η Άντζελα Γκερέκου

Ο Βοσκόπουλος στο Baraonda

Κατάμεστο το Baraonda Music Hall στην πρεμιέρα των φετινών εμφανίσεων το

Για περισσότερο από δύο ώρες ο άρχοντας, ο ανεπανάληπτος Τόλης Βοσκόπουλος χάριζε με γενναιοδωρία τις μεγάλες επιτυχίες του και δεχόταν το θερμό χειροκρότημα των θαυμαστών του.

Στα καλύτερά του, με αγάπη για το τραγούδι και τη ζωή αλλά και το κοινό που δεν τον άφηνε στιγμή χωρίς επευφημίες, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο δικός τους Τόλης, ζούσε ακόμη μια σημαντική στιγμή της μεγάλης διαδρομής του και την απολάμβανε.

Δίπλα του όπως πάντα οι δικοί του άνθρωποι, η Αντζελα Γκερέκου και η κόρη του οι οποίες μοιραζόντουσαν μαζί του αυτή την επιτυχία. Κοντά του το μεγάλο δικό του κοινό που χρόνια τώρα διατηρεί ζωντανή την σχέση του με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος στο Baraonda Music Hall κάθε Τετάρτη.

Με ένα πρόγραμμα όλων των μεγάλων επιτυχιών του, ο Τόλης Βοσκόπουλος, θα θυμίσει με τα τραγούδια που θα ερμηνεύσει σημαντικές στιγμές της μεγάλης πορείας του που κρατά περισσότερο από 50 χρόνια.

Μαζί του στο Baraonda Music Hall ο Κώστας Καραφώτης ένας πολύ καλός ερμηνευτής της νεότερης γενιάς, με ταλέντο και γνήσια λαϊκή φωνή ο οποίος με τα τραγούδια του έδωσε έναν ιδιαίτερο τόνο στο πρόγραμμα και οι καλές τραγουδίστριες: Δήμητρα Σταθοπούλου και Χρυσάνθη Παπανικολάου. Όπως και ο μοναδικός στο κλαρίνο Θανάσης Βασιλόπουλος. Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης.

Το Baraonda music hall σας περιμένει… ανανεωμένο με ένα πλούσιο μενού υψηλής ποιότητας.Απόλαυση ψυχαγωγίας και απόλαυση φαγητού. Ο απόλυτος συνδυασμός στο Baraonda music hall, μοναδικό προορισμό για εξαιρετικά βράδια.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top