Αλβανός σερβιτόρος είχε μετατρέψει ταβέρνα σε αποθήκη ηρωίνης

«Τον είχα σαν παιδί μου» λέει ο ιδιοκτήτης

Σε αποθήκη ηρωίνης είχε μετατρέψει ταβέρνα στα Καλύβια ένας Αλβανός σερβιτόρος, κάτω από τη μύτη του ιδιοκτήτη ο οποίος δεν είχε καταλάβει το παραμικρό.

Ο 34χρονος δούλευε εδώ και χρόνια στη συγκεκριμένη ταβέρνα. Όταν ο ιδιοκτήτης, ο κ. Ράπτης, έμαθε ότι ο «έμπιστος» συνεργάτης του έκρυψε σχεδόν 29 κιλά ηρωίνης στο υπόγειο του μαγαζιού του... έπεσε από τα σύννεφα:

«Ήταν κάτι παραπάνω από παιδί μου… από αδερφός μου, γι' αυτο πέφτω από τα σύννεφα. Μπαινόβγαινε στα σπίτια μας. Μεγάλωσε μαζί με εμάς. Ήρθε εδώ 20 χρονών. Από εδώ μέσα παντρεύτηκε και έκανε 3 παιδάκια».

Χρησιμοποιώντας τα σκαλιά κατέβαινε ο υπάλληλος για να βρεθεί στο χώρο της αποθήκης, ένα χώρο μη λειτουργικό, όπου έκρυβε την ηρωίνη.

Ο 34χρονος ανήκε σε σπείρα που διακινούσε νοθευμένη ηρωίνη σε στέκια τοξικομανών. Εκτός από εκείνον, οι αρχές συνέλαβαν ακόμη δυο Αλβανούς αλλά και μια Ελληνίδα. Σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης.

Στην ταβέρνα του κ. Ράπτη κατέληγαν μεγάλες ποσότητες ηρωίνης από Αλβανία και Τουρκία,  οι οποίες στη συνέχεια συσκευάζονταν εκ νέου, αφού νοθεύονταν με άλλες ουσίες.

Εκεί οι αρχές εντόπισαν σακούλες, σπάτουλες, ένα ξύλινο καλούπι και άλλα εργαλεία που χρησιμοποιούσε η σπείρα για να συσκευάσει τα ναρκωτικά.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top