Έδειραν και τον δικηγόρο του 58χρονου οι συγγενείς της Δώρας – «Με χτύπησαν οι αστυνομικοί» λέει η μητέρα της

Σοκαριστικές σκηνές έξω από την Ευελπίδων

Επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στην Ευελπίδων, όταν οι συγγενείς της άτυχης Δώρας κατάλαβαν ότι οι αρχές φυγάδευσαν τον καθ' ομολογίαν δολοφόνο της 32χρονης, προκειμένου να μην επαναληφθεί η πρωινή ένταση.

Όπως θα δείτε και στο video, μόλις οι συγγενείς της 32χρονης καταλαβαίνουν ότι ο δολοφόνος της μονάκριβης Δώρας τους βγαίνει από άλλη έξοδο, άρχισαν να τρέχουν προς το μέρος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κυνικός και προκλητικός ο δολοφόνος της Δώρας: «Έπεσε μόνη της πάνω στο μαχαίρι μου»

Φυγάδευσαν τον δολοφόνο της Δώρας από τα δικαστήρια – Προφυλακιστέος ο 58χρονος

Tα ΜΑΤ στην Ευελπίδων – Συγγενείς της Δώρας προσπαθούν να μπουν στο κτίριο

 Λίντσαραν και πάλι το δολοφόνο της Δώρας έξω από τα δικαστήρια - "Δολοφόνε θα πεθάνεις"

ΕΔΕΙΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ

Όταν είδαν τον δικηγόρο του, άρχισαν να τον χτυπούν.

Το Star επικοινώνησε μαζί του λίγα μόλις λεπτά μετά την επίθεση που δέχτηκε:

«Κανιβαλισμός… Αυτή τη στιγμή θέλω απλώς να ηρεμήσω! Καταλαβαίνω την οργή τους, απλά… δεν θα κάνουμε λαϊκό δικαστήριο εδώ πέρα. Δεν μου έχει ξανατύχει. Περίμενα περισσότερη αυτοσυγκράτηση και ηρεμία. Με χτύπησαν στο κεφάλι, στην πλάτη… κάτι καφέδες…Πριν από 15 μέρες κάποιοι είχαν στοχοποιήσει τον πατέρα. Τώρα δεν μπορώ να καταλάβω τη στάση.. ειδικά του πατέρα» δήλωσε ο Νίκος Λουκόπουλος.

ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ

«Έπρεπε να τον αφήσουν σε μας. Στα χέρια μας. Να έρθει τώρα η θανατική ποινή στην Ελλάδα. Αλλιώς να παραιτηθούν όλοι. Από τις 8 το πρωί μας παιδεύουνε και φυλάγανε ποιόν; Τον φονιά του παιδιού μου! Που του έριξε 14 μαχαιριές και τον κρατάγανε να μην τον χτυπήσουμε, να μην βγάλει αίμα. Θα βγάλει το αίμα της κόρης μου! Δεν παραιτούμαι από πουθενά. Δε δέχομαι καμία συγγνώμη! Με χτύπησαν οι αστυνομικοί στα πόδια και μου έγδαραν τα χέρια. Είχα το μάρμαρο να του το ρίξω πάνω του και μου το πήρανε μέσα από τα χέρια και με κλωτσήσανε, με σπρώξανε και με ματώσανε».

Το πρωί, όταν αντίκρισε τον 58χρονο Μανώλη Σοροπίδη που ομολόγησε ότι σκότωσε το παιδί της, ξέσπασε και του επιτέθηκε με ένα στιλό που κρατούσε στα χέρια: 

«Θα πεθάνεις! Δεν θα ζήσεις! Το ορκίζομαι στην ψυχή του παιδιού μου. Εγώ θα σε σκοτώσω όπου και να πας. Στη φυλακή μέσα θα σε ξεκάνω. Αλήτη!! Μου έφαγες το παιδί μου! Θα σε ξεκάνω, δεν θα ζήσεις ούτε ώρα!»

Λίγα μέτρα πιο πέρα ο πατέρας της άτυχης Δώρας προσπαθεί να λιντσάρει τον κατηγορούμενο:

«Θάνατος!!! Το μ***** της μάνας του. Θα τον κάψω!! Θα τον κάψω!! Σκοτώστε τον!! Θάνατος!!! Θάνατος!! Θα τον φύλαγες αν είχε σκοτώσει το παιδί σου;;; Δεν θα τον αφήσω τον αλήτη να ζήσει.Το αίμα του παιδιού μου θα το πληρώσει. Θα το πληρώσει το αίμα του παιδιού μου. Θα τον κυνηγήσω μέχρι τον άλλο κόσμο. Δεν θα πεθάνω αν δεν τον σκοτώσω».

Η διμοιρία της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης μετέφερε σχεδόν σηκωτό τον Μανώλη Σοροπίδη στην Ευελπίδων, κατά την μεταφορά του στον ανακριτή. Η μανία του κόσμου όμως ήταν μεγάλη. Τον έριξαν κάτω παρασύροντας μαζί του και τους αστυνομικούς. Το εξαγριωμένο πλήθος φωνάζει, απειλεί, χτυπά και πετά μπουκάλια στον κατηγορούμενο.

«Μας έφαγες το κορίτσι μας. Μας έφαγες το διαμάντι μας. Θα σε σκοτώσω! Από τα χέρια τα δικά μου θα πας. Δε θα γλιτώσεις. Μαζί με το παιδί μου στο χώμα. Κι εσείς οι δημοσιογράφοι βαράτε τον! Ρίχτε του! Πέστε ότι ήταν το παιδί σας, η αδερφή σας. Η μάνα σας!! Σκότωσε τον άγγελο παιδιά. Τον άγγελο, για να ζει αυτός. Δεν έχει κανένα ελαφρυντικό από πουθενά, φάτε τον όλοι μαζί» φώναζε η μάνα της Δώρας.

Η ώρα περνούσε, ο Σοροπίδης είχε ολοκληρώσει την απολογία του στον ανακριτή όμως οι αστυνομικοί δεν τον έβγαζαν από το κτίριο καθώς το πλήθος τον περιμένει με άγριες διαθέσεις. Για περισσότερες από 3 ώρες τον κρατούσαν μέσα, με τον κόσμο να χτυπά με μανία και να σπάει ένα πλαστικό σκέπαστρο που βρίσκεται έξω από το κτίριο 9.

Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί εμφανίζονται και προσπαθούν να τους απομακρύνουν από τα δικαστήρια, προκειμένου να σταματήσουν να προκαλούν ζημιές αλλά και για να μπορέσουν να μεταφέρουν έως το αυτοκίνητο της ασφάλειας τον 58χρονο.

 

Δείτε περισσότερα στο video

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top