Φυγάδευσαν τον δολοφόνο της Δώρας από τα δικαστήρια – Προφυλακιστέος ο 58χρονος

Απίστευτες σκηνές έξω απο το δικαστήρια της Ευελπίδων / Νέα ενημέρωση 18:20

Μετά από τέσσερις ώρες κατάφεραν οι αστυνομικοί να σπάσουν τον πολιορκητικό κλοιό στο κτίριο 9 της Ευελπίδων, φυγαδεύοντας τον καθ΄ομολογίαν δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Προκειμένου να αποφευχθούν τα πρωινά επεισόδια, οι αστυνομικοί τον φυγάδευσαν απο την πίσω πόρτα της Ευελπίδων λίγο μετά τις 17:30 το απόγευμα της Παρασκευής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Tα ΜΑΤ στην Ευελπίδων – Συγγενείς της Δώρας προσπαθούν να μπουν στο κτίριο

 Λίντσαραν και πάλι το δολοφόνο της Δώρας έξω από τα δικαστήρια - "Δολοφόνε θα πεθάνεις"

Όταν οι συγγενείς της Δώρας διαπίστωσαν ότι ο Μανώλης Σοροπίδης φυγαδεύτηκε, η κατάσταση ξέφυγε εκτός ελέγχου με τον πατέρα της Δώρας Ζέμπερη να επιτίθεται στον συνήγορο υπεράσπισης την ώρα που εκείνος επιβιβαζόταν σε ταξί.

ΧΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ

Να σημειώσουμε, ότι χάος επικράτησε από το πρωί στα δικαστήρια της Ευελπίδων, την ώρα που ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας μεταφερόταν στον ανακριτή.

Οι συγγενείς της Δώρας του την είχαν στημένη για ακόμα μια φορά, και όταν έφτασε προσπάθησαν να τον λιντσάρουν, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή ο κατηγορούμενος να πέσει κάτω.

Ήταν μάλιστα τέτοια η οργή των ανθρώπων της 32χρονη εφοριακού, που στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη με κλούβες των ΜΑΤ προκειμένου να αποτραπούν τα χειρότερα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top