Σοκάρει η κατάθεση του πατέρα της 17χρονης – «Φώναζε από το πρωί ότι θα πεθάνουμε και θα αφήσουμε μόνη την κόρη μας»

Τον κλείδωσε μέσα στην αποθήκη και έσφαξε του παιδί τους

Ανατριχίλα προκαλούν οι νέες λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μαρκόπουλο, όταν μητέρα και κόρη έπεσαν νεκρές από το ίδιο μαχαίρι

Διαβάστε επίσης: Ανατροπή στο έγκλημα στο Μαρκόπουλο: Η κόρη μπορεί να προσπάθησε να αποτρέψει τη μάνα από την αυτοκτονία

Οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο! Μάνα έσφαξε την κόρη της και αυτοκτόνησε

Αρχικά οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι η μητέρα έσφαξε την κόρη της και μετά αυτοκτόνησε, όμως καθώς περνούσαν οι ώρες ανετράπη αυτό το σενάριο και σύμφωνα με μαρτυρίες το 17χρονο κορίτσι φέρεται να προσπάθησε να αποτρέψει τη μητέρα της από την αυτοκτονία και πάνω στον καυγά να πέθανε.

Ο πατέρας της 17χρονης Μαρίνας συγκλονίζει με την κατάθεσή του στην αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είπε ότι η σύζυγός του από το πρωί ήταν σε αμόκ.

«Μονολογούσε πως όλα είναι μάταια, εμείς θα φύγουμε απ’ τη ζωή, θα πεθάνουμε. Τι θα κάνουμε την κόρη μας; Θα μείνει μόνη της σε αυτόν τον κόσμο και θα την εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε», φέρεται να είπε ο πατέρας.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι η σύζυγός του πίστευε ότι θα πεθάνει γρήγορα λόγω κάποια ανίατης ασθένειας που νόμιζε ότι είχε και φοβόταν ότι η κόρη της θα μείνει μόνη της.

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας

Είναι 12:10 του Σαββάτου, όταν η 51χρονη γυναίκα, συνταξιούχος αεροσυνοδός της Ολυμπιακής Αεροπορίας έσφαξε την μονάκριβη κόρη της. Μόλις συνειδητοποίησε τι είχε κάνει έστρεψε το ίδιο μαχαίρι με το οποίο σκότωσε το παιδί της και έβαλε τέλος και στη δική της ζωή.

Νωρίτερα είχε κλειδώσει τον σύζυγό της στο υπόγειο και όταν εκείνος κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά, άρχισε να φωνάζει, σηκώνοντας στο πόδι τη γειτονιά.

Πήρε ένα τσεκούρι και κατάφερε να ανοίξει την πόρτα, ήταν όμως ήδη αργά. Στην αυλή του σπιτιού αντίκρισε νεκρές τη σύζυγο και την κόρη του.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το 17χρονο κορίτσι έφερε τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό, ενώ το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε δίπλα στο άψυχο κορμί της γυναίκας.

Ο ιατροδικαστής συμπέρανε ότι η 17χρονη φέρει αμυντικά τραύματα κυρίως εσωτερικά στις παλάμες της και ότι πέθανε προσπαθώντας να προστατευτεί, αλλά και να προστατεύσει τη μητέρα της.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι το παιδί προσπάθησε να αποτρέψει τη μητέρα του από την αυτοκτονία και αυτό οδήγησε σε καυγά και στο θάνατο. 

Πηγή φωτό: Facebook

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top