Ανατροπή στο έγκλημα στο Μαρκόπουλο: Η κόρη μπορεί να προσπάθησε να αποτρέψει τη μάνα από την αυτοκτονία

Σοκάρει η αποκλειστική μαρτυρία στο STAR για τη στιγμή του φονικού

Ένα ανείπωτο οικογενειακό δράμα γράφτηκε στο Μαρκόπουλο. Μητέρα και κόρη νεκρές. Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τη μάνα να έσφαξε την 17χρονη κόρη της και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε. Στη συνέχεια, τα δεδομένα ανατράπηκαν καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο το κορίτσι να προσπάθησε να αποτρέψει τη μητέρα της από την αυτοκτονία.

Την ίδια ώρα, σοκάρει η αποκλειστική μαρτυρία στο STAR για τη στιγμή του φονικού.

Το χρονικό

Το οικογενειακό δράμα εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν από μια έντονη λογομαχία που είχε η μητέρα με την κόρη. Η μητέρα φαίνεται να κυνήγησε το παιδί στον κήπο, να την στρίμωξε στο γκαράζ και να την μαχαίρωσε, αφού πρωτίστως κλείδωσε τον πατέρα του κοριτσιού στο υπόγειο.

Η 51χρονη πρώην αεροσυνοδός αφού έσφαξε το παιδί της με μαχαίρι μπήκε μέσα στο σπίτι και έβαλε τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μέσα στο σπίτι βρέθηκαν ηρεμιστικά φάρμακα και ψυχιατρικές εξετάσεις  .Η μητέρα φαίνεται να είχε έντονους καυγάδες με το παιδί και με τον πατέρα.

Σοκάρει η αποκλειστική μαρτυρία στο STAR που περιγράφει καρέ-καρέ τη στιγμή του φονικού

«Φώναζε η μάνα στην κόρη, τσακωνόντουσαν.  Η κόρη φώναζε “άσε με , άσε με” . O μπαμπάς πήγε να τις χωρίσει εκείνη την ώρα, η μητέρα έβαλε τον μπαμπά στην αποθήκη και τον κλείδωσε. Λίγο μετά ακούστηκε η κόρη που φώναζε "μη , μη μαμά! Μη μου το κάνεις αυτό". Την ίδια στιγμή ακούστηκε η κραυγή της κόρης. Η μητέρα άρχισε να φωνάζει στην κόρη και εκείνη τη στιγμή πήρε το μαχαίρι και μαχαιρώθηκε και η ίδια. Έφτασαν οι γείτονες και άνοιξαν στον πατέρα. Ο πατέρας ήταν σοκαρισμένος. Τον είχαν βάλει σε μια καρέκλα και ρωτούσε “τι έγινε , τι έγινε”, “Πού είναι η γυναίκα μου; Πού είναι η κόρη μου;”».

Η μάρτυρας υποστηρίζει στο STAR πως «το παιδί ήταν στην εφηβεία. έφερε αντίρρηση στη μητέρα για κάποιο λόγο…το ένα έφερε το άλλο».

Η τελευταία φωτογραφία της 17χρονης δύο ώρες πριν το έγκλημα

Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε η άτυχη 17χρονη δυο ώρες πριν πέσει νεκρή από τα χέρια της ίδιας της, της μητέρας. Τίποτα δεν προμήνυε την οικογενειακή τραγωδία που θα ακολουθούσε.

Οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν τα δυο μαχαίρια που βρέθηκαν στο σπίτι. Όλα τα ευρήματα θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια .

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top