Στον ανακριτή σήμερα το σατανικό ζευγάρι που δολοφόνησε τον γιατρό στη Σητεία

Σε φρούριο είχε μετατρέψει το ιατρείο του ο καρδιολόγος

Στον ανακριτή σήμερα το σατανικό ζευγάρι στη Σητεία

Την πόρτα του ανακριτή περνά σήμερα το σατανικό ζευγάρι των Βούλγαρων που σχεδίασε και εκτέλεσε τη δολοφονία του 62χρονου καρδιολόγου, Χριστόδουλου Καλαντζάκη το περασμένο Σάββατο, ανήμερα των γενεθλίων του.

Την Κυριακή η 38χρονη σύζυγος του καρδιολόγου και ο εραστής πέρασαν από τον Εισαγγελέα χωρίς δικηγόρο, αφού κανείς δεν δέχθηκε να τους εκπροσωπήσει και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα.

Όπως ορίζει ο νόμος, οι δικαστικές αρχές είναι αυτές που θα διορίσουν αυτεπάγγελτα συνήγορο για τους δύο κατηγορουμένους και ο αριθμός των συνηγόρων θα εξαρτηθεί από την υπερασπιστική γραμμή που θα κρατήσουν οι κατηγορούμενοι.

Την ίδια ώρα, φουντώνουν τα σενάρια για τη σχέση του άτυχου γιατρού με τη σύζυγό του, με αρκετούς ανθρώπους από το περιβάλλον του θύματος να υποστηρίζουν ότι ο 62χρονος καρδιολόγος είχε υποπτευθεί ότι η σύζυγός του τον απατά και γι’ αυτό την είχε αποκλείσει από τη διαθήκη του και είχε βάλει μοναδικό κληρονόμο τον 4χρονο γιο τους.

Οι πληροφορίες αυτές όμως παραμένουν φήμες και μένει να επιβεβαιωθούν από τον δικηγόρο ή τον συμβολαιογράφο του γιατρού.

Οι συγχωριανοί και κυρίως οι ασθενείς του καρδιολόγου είναι συγκλονισμένοι από τη δολοφονία του και δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν τον τραγικό θάνατό του.

Έξω από το ιατρείο του αφήνουν λουλούδια και σημειώματα, καθώς ο Χ. Καλαντζάκης ήταν ο μοναδικός καρδιολόγος της περιοχής, που πολλές φορές παρείχε τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς.

Τα παράθυρα στο σπίτι της οικογένειας Καλαντζάκη, στο ισόγειο του οποίου λειτουργούσε το ιατρείο του, οι πόρτες είναι ερμητικά κλειστές, όμως το κτίριο θυμίζει φρούριο, αφού σε κάθε γωνία υπάρχουν κάμερες κλειστού κυκλώματος, καταγράφοντας τα πάντα, σαν ο γιατρός να ανησυχούσε για κάτι και να ήθελε να θωρακιστεί από ενδεχόμενους κινδύνους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top