Πληροφορίες STAR! Αδιαπραγμάτευτοι οι απαγωγείς του Λεμπιδάκη επιμένουν στα λύτρα των 50 εκατ.ευρώ

Τι μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o Παναγιώτης Μπούσιος

Τέσσερις μήνες συμπληρώνονται σήμερα Παρασκευή 28 Ιουλίου από την ημέρα της απαγωγής του γνωστού επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη από την Κρήτη.

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στον Παναγιώτη Στάθη, ο Παναγιώτης Μπούσιος, «120 μέρες συμπληρώνονται σήμερα από τη στιγμή που ο Μιχάλης Λεμπιδάκης απήχθη από άγνωστους. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, την περασμένη εβδομάδα φέρεται να υπήρξε μια ιδιόχειρη επιστολή του επιχειρηματία, στην οποία εξηγούσε κάποια πράγματα στην οικογένεια του, θέλοντας να αποδείξει ότι βρίσκεται στη ζωή. Επίσης, υπάρχει μια απάντηση σε ένα SMS, στο οποίο είχε σταλεί από τον επιχειρηματία και ήταν κάτι το οποίο γνώριζε μόνο εκείνος. Οι απαγωγείς σύμφωνα με πληροφορίες του Star, φέρονται να έχουν πέσει στα 50 εκατ.ευρώ, όμως αυτή τη στιγμή η οικογένεια δεν μπορεί να συγκεντρώσει ένα τέτοιο μεγάλο ποσό. Αστυνομικοί, οι οποίοι χειρίζονται με πολύ μεγάλη προσοχή την υπόθεση, είπαν στο Star ότι πρέπει από δω και πέρα να “σκεφτόμαστε σοβαρά το ενδεχόμενο να υπάρχει σημαντικό πρόβλημα υγείας για τον επιχειρηματία, καθώς οι συνθήκες κράτησης του δεν θα είναι -λογικά -και οι καλύτερες” . Μάλιστα, οι αστυνομικοί φοβούνται πως οι επιπτώσεις στην υγεία του ίσως να είναι και μη αναστρέψιμες». 

Δείτε επίσης: Έτσι απέδειξαν οι απαγωγείς ότι ο επιχειρηματίας Λεμπιδάκης ζει!

Δείτε επίσης: Απαγωγή Λεμπιδάκη: Με SMS εμφανίστηκαν οι απαγωγείς μια εβδομάδα μετά την συγκλονιστική επιστολή της οικογένειας

Δείτε επίσης: ΑΠΑΓΩΓΗ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ: Πρωτόγνωρος για τα ελληνικά χρονικά ο τρόπος με τον οποίο ζήτησαν την παράδοση λύτρων

Δείτε επίσης: Απαγωγή Λεμπιδάκη: Το θρίλερ που κρατά 80 μέρες-Γιατί σταμάτησε η επικοινωνία με τους απαγωγείς

Δείτε επίσης:Ένα ΣΗΜΑΔΙ ΖΩΗΣ περιμένει όλη η Κρήτη για τον απαχθέντα επιχειρηματία- Στα τυφλά οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top