ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο γιατρός που φέρεται να δολοφόνησε την 36χρονη Γεωργιανή πλένει το αμάξι του λίγο μετά την εξαφάνιση της

Ξέσπασε η μητέρα του θύματος

Καθημερινές είναι οι νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση δολοφονίας της 36χρονης Γεωργιανής μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, με κατηγορούμενο τον 38χρονο αγγειοχειρουργό, με τον οποίο φέρεται να συνομιλούσε μέσω Facebook.

Κάποιες φωτογραφίες της άτυχης Γεωργιανής, μητέρας τριών παιδιών λίγο πριν το ραντεβού της με τον γιατρό, αλλά και η τελευταία συνομιλία που φέρεται να είχε με τον αγγειοχειρουργό συγκλονίζουν. Όπως μεταδώσαμε την Τετάρτη στο star.gr, η φερόμενη ως τελευταία τους συνομιλία είχε ως εξής:

Ο 38χρονος γιατρός επιμένει ότι την επίμαχη μέρα, είχε ιατρικό ραντεβού με την 36χρονη, η οποία, όπως υποστηρίζει…  δεν εμφανίστηκε ποτέ! Ωστόσο, το στίγμα από τα κινητά τηλέφωνά τους, τόσο του γιατρού όσο και της γυναίκας, τα δείχνει να "εκπέμπουν" από τις ίδιες κεραίες, την ίδια στιγμή.

Σύμφωνα με την εκπομπή "Tatiana Live" μέχρι τις 23:14 το στίγμα του κινητού της κοπέλας έδειχνε, ότι εκείνη βρισκόταν μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Το ίδιο και το κινητό του γιατρού. Συγκεκριμένα μέχρι τις 23:07, ο γιατρός έδειχνε να είναι μέσα στο νοσοκομείο, το οποίο είχε εφημερία. Στη συνέχεια και τα δύο κινητά δείχνουν να κινούνται μαζί στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Κινούνταν μαζί μέχρι και την περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο. Εκεί, το στίγμα του κινητού της κοπέλας εξαφανίζεται. Το κινητό του γιατρού όμως μένει ανοιχτό και "δείχνει" ότι εκείνος φεύγει από το αεροδρόμιο Μακεδονία, κάνει μεγάλη διαδρομή και καταλήγει στο πρώτο "πόδι" της Χαλκιδικής, κοντά στο Πευκοχώρι. Το δρομολόγιο του καταγράφουν οι κάμερες μέχρι που την ώρα που φτάνει στο σπίτι του στο Πανόραμα γύρω στις 04:00 το πρωί.

Όταν ρωτήθηκε από τις αρχές για την παραπάνω διαδρομή, ο γιατρός τους είπε ότι την έκανε γιατί ήθελε να χαλαρώσει, παρά το γεγονός ότι το νοσοκομείο είχε εφημερία! 

Πολλά ερωτήματα όμως προκαλεί και η απόφαση του γιατρού να πάει  σε πλυντήριο αυτοκινήτων -που λειτουργεί με κέρματα, χωρίς τη βοήθεια υπαλλήλου-και να καθαρίσει το αυτοκίνητο του πέντε η ώρα το πρωί, λίγες ώρες μετά το προγραμματισμένο ραντεβού του με την Γεωργιανή! Ο κατηγορούμενος είπε στην αστυνομία ότι πήγε να πλύνει το αυτοκίνητο του γιατί είναι ψυχαναγκαστικός! 

Η μητέρα της 36χρονης με κλάματα ξέσπασε στην εκπομπή του E, “Tatiana Live” «Δεν ξέρω τίποτα, είπε ότι θα πάει στον γιατρό και δεν γύρισε σπίτι. Μετά δεν ξέρω τίποτα! Γιατί; γιατί;γιατί;» αναρωτιόταν κλαίγοντας.

Η θεία της 236χρονης που μίλησε στην ίδια εκπομπή,  χαρακτήρισε την άτυχη Γεωργιανή ως ένα καταπληκτικό άνθρωπο. «Νομίζω ότι ο γιατρός έκανε λάθος στην επέμβαση και μετά φοβήθηκε τις επιπτώσεις», είπε μεταξύ άλλων. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top