ΕΝΟΠΛΗ ληστεία με άρωμα τρομοκρατίας στη Γεωπονική Σχολή-ΦΩΤΟ και VIDEO

Σοκαρισμένοι φοιτητές και διοικητικοί από τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν

Ληστεία με άρωμα τρομοκρατίας έγινε το πρωί της Τετάρτης στην Γεωπονική σχολή με δυο δράστες οι οποίοι επιχείρησαν να ληστέψουν χρηματαποστολή.

Όπως θα δείτε και στο video, οι άνθρωποι του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου που ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους δυο ληστές περιγράφουν τι ακριβώς έγινε λίγο μετά τις 10 και μισή, μέσα στις εγκαταστάσεις του σχολής.

Οι ένοπλοι κουκουλοφόροι μπήκαν από την κεντρική πόρτα του κτιρίου. Έφτασαν μπροστά στο ΑΤΜ, όπου ήταν ο υπάλληλος που προσπαθούσε να βάλει χρήματα, και τον ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων.

Το σοκαριστικό στην όλη υπόθεση, είναι πως εκείνη την ώρα Δημοτικό Σχολείο βρισκόταν στο Γεωπονικό για επίσκεωψη, με την δασκάλα τους να τους κάνει μάθημα κάτω από την ελιά του Πλάτωνα.

Φοιτητές και διοικητικό προσωπικό τα έχασαν όταν είδαν τα όπλα των μαυροφορέμενων κουκουλοφόρων να σημαδεύουν τους υπαλλήλους της χρηματαποστολής.

Οι δράστες διέφυγαν με τις κασετίνες, από το αυτόματο μηχάνημα ανάληψης, γεμάτες χρήματα. Όμως δεν είχαν υπολογίσει τους φύλακες της Γεωπονικής σχολής οι οποίοι είχαν εκπαιδευτεί για τέτοιου είδους περιστατικά. Όταν τους είδαν να ανεβαίνουν σε ένα μικρό μηχανάκι, αντέδρασαν.

Ο ένας δράστης συνελήφθη. Ο δεύτερος, κατάφερε να διαφύγει με τα πόδια ενώ στο μεταξύ είχαν φτάσει στο σημείο και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο 25χρονος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια και εξετάζεται. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο αδερφός του είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση αλλά αθωώθηκε. Ωστόσο, εκτίει ποινή για ληστεία σε τράπεζα στο Βελβεντο Κοζάνης και στο Φιλωτα Φλώρινας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top