Ένοπλη ληστεία στο Γεωπονικό: Αδερφός μέλους των Πυρήνων της Φωτιάς ο δράστης που συνελήφθη

Αναζητούν τον δεύτερο στον χώρο της σχολής

Ένοπλη ληστεία στο Γεωπονικό: Αδερφός μέλους των Πυρήνων

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης στην αστυνομία, όταν δύο άγνωστοι με όπλα και καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους έστησαν καρτέρι και «χτύπησαν» χρηματαποστολή που εφοδίαζε με χρήματα ATM στη Γεωπονική Σχολή, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr.

Συγκεκριμένα, στις 10:25, δύο ληστές που είχαν κρυφτεί στη σχολή πλησίασαν την χρηματαποστολή και απείλησαν τον υπάλληλο που βγήκε από το θωρακισμένο όχημα.

Ο δεύτερος υπάλληλος ειδοποίησε την αστυνομία και αμέσως άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο και άρχισε ένα απίστευτο ανθρωποκυνηγητό στην Ιερά Οδό.

Λίγα λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν το έναν από τους δύο ληστές, ενώ συνεχίζεται η επιχείρηση για τον εντοπισμό και του δεύτερου, ο οποίος είναι οπλισμένος και θεωρείται επικίνδυνος. 

Ο νεαρός που συνελήφθη, 25 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αδερφός μέλους των «Πυρήνων της Φωτιάς», που είναι φυλακισμένο. Μέχρι στιγμής, όμως, κατά την προανάκριση, ο 25χρονος τηρεί αρνητική στάση.

Φοιτητές της γεωπονικής σχολής υποστηρίζουν ότι τους ειδοποίησαν άνθρωποι από τη σχολή τους και τους ενημέρωσαν για την κατάσταση. Τους είπαν, μάλιστα, να μην πάνε για μάθημα, καθώς ο καταζητούμενος ενδέχεται να κρύβεται στον χώρο της Σχολής. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top