Προφυλακιστέος ο γιατρός για την δολοφονία της 36χρονης στο Ιπποκράτειο-«Κάποιος ήθελε να με παγιδεύσει»

Ο 38χρονος αρνείται κάθε ανάμειξη στο έγκλημα/ Πρώτη ανάρτηση:10-05-2017 17:16

Τον δρόμο για την φυλακή πήρε με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 38χρονος γιατρός, ο οποίος κατηγορείται πως δολοφόνησε μια 36χρονη Γεωργιανή, μάνα τριών παιδιών.

Κατά την διάρκεια της «μαραθώνιας» απολογίας του, ο αγγειοχειρουργός υποστήριξε πως κατά πάσα πιθανότητα παγιδεύτηκε στη συγκεκριμένη υπόθεση, αρνούμενος την παραμικρή εμπλοκή με τον θάνατο της 36χρονης.

Παράλληλα, ο 38χρονος γιατρός παραδέχτηκε ότι με την 36χρονη ήταν φίλοι στο Facebook από τις αρχές του Ιανουαρίου, ωστόσο η επικοινωνία τους άρχισε μετά τον Φεβρουάριο.

Ωστόσο αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι οι σχέσεις του με το θύμα ήταν ερωτικές, τονίζοντας πως η επικοινωνία τους γινόταν σε καθαρά φιλικά πλαίσια.

Μάλιστα όπως είπε ότι την τελευταία φορά που εξέτασε την 36χρονη ως γιατρός αυτή είχε έρθει συνοδευόμενη από το σύζυγό της.

ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ

Σύμφωνα με το «dailyth3ss», για την επίμαχη ημέρα της εξαφάνισης, στις 26 Απριλίου, ο 38χρονος γιατρός υποστηρίζει ότι υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού για να υποβληθεί η γυναίκα σε συμμπληρωματική επέμβαση φλεβίτη. Ωστόσο όπως είπε ο ίδιος η γυναίκα δεν προσήλθε στο ραντεβού καθώς τον ειδοποίησε τηλεφωνικά ότι «της έτυχε κάτι έκτακτο».

Μάλιστα ο γιατρός αναφέρει ότι για το συγκεκριμένο ραντεβού ήταν ενήμερος και ο διευθυντής καθώς όπως είπε ότι δεν ήταν ανεπίσημο.

Σχετικά με τις ύποπτες κινήσεις που κάνει τη συγκεκριμένη ημέρα και οι οποίες έχουν καταγραφεί από τις κάμερες στο πάρκινγκ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου ο 38χρονος υποστηρίζει ότι μετακίνησε το αυτοκίνητό του για να βάλει μέσα σε αυτό κάποιες σακούλες με άπλυτα ρούχα.

Για το γεγονός ότι μετά την ημέρα της εξαφάνισης της γυναίκας έπλυνε δύο φορές το αυτοκίνητό του υποστήριξε ότι «είναι ψυχαναγκαστικός με την καθαριότητα».

Για το το στίγμα που έδωσε το κινητό τηλέφωνο του κοντά στο σημείο στο Παλιούρι Χαλκιδικής όπου βρέθηκε νεκρή η γυναίκα ανέφερε ότι «συνήθιζε να πάει εκεί για να ξεδίνει» όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Κάποιος ήθελε να με παγιδεύσει. Κάποιος που ζήλευε για το ενδιαφέρον που έδειχνα γι’ αυτή τη γυναίκα» είπε χαρακτηριστικά ο γιατρός χωρίς ωστόσο να κατονομάσει κάποιο άτομο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top