ΜΟΝΟ στο STAR: Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ μαρτυρία της γυναίκας που μίλησε για τελευταία φορά με την 36χρονη στην Θεσσαλονίκη

Τι δήλωσε η επιστήθια φίλη της άτυχης γυναίκας

ΜΟΝΟ στο STAR: Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ μαρτυρία της γυναίκας που μίλησε για τελευταία φορά με την 36χρονη στην Θεσσαλονίκη

Όσοι τη γνώριζαν μιλούν για μια χαρούμενη γυναίκα, για μια υπέροχη μητέρα. Λάτρευε να περνάει χρόνο με τα τρία της παιδιά.Την περασμένη Τετάρτη βρέθηκε νεκρή. Ειδικευόμενος γιατρός κατηγορείται ότι τη σκότωσε μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και πέταξε το πτώμα σε ρέμα στο Παλιούρι Χαλκιδικής.

Η Μαίρη Άλλιου ήταν επιστήθια φίλη της άτυχης μητέρας και ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε μαζί της, λίγα λεπτά πριν μπει στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για να κάνει την μικροεπέμβαση που της είχε κανονίσει, όπως μας λέει, ο 38χρονος αγγειοχειρουργός, ο οποίος της είχε κάνει κι άλλη επέμβαση στις 2 Απριλίου. Τα ίχνη της όμως χάθηκαν και η οικογένεια της την αναζητούσε για μία εβδομάδα. Στο μεταξύ, το όνομα της δεν έχει καταγραφεί στο νοσοκομείο.

«Ίσως ο ίδιος να την καθοδήγησε να μπήκε από την πίσω πόρτα οπότε δεν γράφτηκε και το όνομα της.  - Όταν  έκανε την πρώτη επέμβαση ήταν μόνος του ο συγκεκριμένος γιατρός ή ήταν κι άλλοι γιατροί; - Από όσο ξέρω, μόνος του.  Τον πλήρωσε την πρώτη φορά; - Ξέρω ότι κάλυψε τα έξοδα των ενέσεων, ίσως μέσα ήταν και τα λεφτά του γιατρού.  Μήπως κάτι δεν πήγε καλά στην επέμβαση και έτσι λειτούργησε ο γιατρός», λέει η φίλη της.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από ενάμιση μήνα όταν η 36χρονη πήγε στο Ιπποκράτειο για να κάνει εξετάσεις, καθώς πονούσε η μέση της και το πόδι της. Έτσι ξεκίνησε και η επικοινωνία τους μέσω facebook.

«Δεν υπήρχε ερωτική σχέση παιδιά!  Ο ίδιος την πλησίασε, επέμενε ότι θα της κάνει αυτή την μικροεπέμβαση και ότι θα πάει πολύ καλά, για τις φλέβες στο πόδι. Θυμάμαι τότε η Ντιάνα που έλεγε «έχω δουλειά, δεν μπορώ να πάω, παρ΄ ολ΄ αυτά ο γιατρός επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε να πάω» και έτσι πήγε Θα τη φλέρταρε αυτός, η Ντιάνα όμως ήταν μια σοβαρή κοπέλα. Δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα σε κανέναν», συνέχισε η φίλη της Μαίρη Άλλιου.

Οι αστυνομικοί ανέλυσαν το υλικό από το κύκλωμα στο χώρο εργασίας του, αλλά και από τις κάμερες παρακολούθησης στον δρόμο προς Χαλκιδική. Το κινητό του 38χρονου τον πρόδωσε επίσης, καθώς το στίγμα του εντοπίστηκε στην περιοχή που βρέθηκε το πτώμα της άτυχης μητέρας σε προχωρημένη σήψη.

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στην ήσυχη γειτονιά στο Νέο Ηράκλειο, όπου συνέλαβαν στο πατρικό του τον 38χρονο γιατρό άντρες του Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης. Όλοι μιλούν για μια καλή οικογένεια.

Η μητέρα της έχασε τη μοναχοκόρη της και ο πόνος της είναι αβάσταχτος. Συγκλονισμένη είναι και η θεία της άτυχης μεσίτριας.

Η θείας της 36χρονης, Ράνια, δήλωσε: «Χάθηκε, τέτοιο καλό κορίτσι, χάθηκε. Κι εγώ είπα «Ντιάνα αυτός εσένα σε ενοχλεί. Δεν είναι θεία τέτοιος, είναι γελαστός, καλός είναι, γιατρός είναι, πάω στο νοσοκομείο,  δεν πάω πουθενά θεία».

Τα δυο της έφηβα αγόρια αλλά και η 8χρονη κόρη της, γνωρίζουν όλη την αλήθεια.

Φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έρευνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top