ΜΟΝΟ στο STAR ο σύζυγος της 36χρονης που δολοφονήθηκε από γιατρό στο Ιπποκράτειο

Σε κατάσταση σοκ τα τρία παιδιά της

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η οικογένεια της 36χρονης Γεωργιανής για τη δολοφονία  της οποίας κατηγορείται ένας 38χρονος αγγειοχειρουργός.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι κάτοικος Αθηνών και κάνει την ειδικότητα του ως αγγειοχειρουργός στο Ιπποκράτειο αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και περιύβριση νεκρού.

Η 36χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, από τη Γεωργία, ήταν αγνοούμενη από τις 25 Απριλίου. Διέμενε στη Θεσσαλονίκη και εργαζόταν ως μεσίτρια. Εντοπίστηκε νεκρή σε προχωρημένη σήψη σε απόκρημνη περιοχή, στο Παλιούρι Χαλκιδική

«H αστυνομία κάνει πάρα πολύ καλά τη δουλειά της. Μόνο αυτό μπορώ να πω. Μπράβο στο τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής της Θεσσαλονίκης που κάνει πολύ καλή δουλειά. Αυτό μπορώ να το πω με το χέρι στην καρδιά», λέει αποκλειστικά στο STAR ο σύζυγος της αδικοχαμένης γυναίκας.

«Η μικρή κόρη, η Σωτηρία, κλαίει όλη την ημέρα»

 «Υπάρχουν τρία παιδιά δύο αγόρια, ηλικίας 17 και 12 ετών και ένα κοριτσάκι ηλικίας 8 ετών. Η οικογένεια βιώνει ένα οδυνηρό πένθος. Περιμένουν να ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να γίνει η ταφή της γυναίκας. Τα παιδιά βιώνουν ψυχολογικά προβλήματα. Η μικρή κόρη, η Σωτηρία, κλαίει όλη την ημέρα. Δεν μπορεί να βρει παρηγοριά και κανείς δεν μπορεί να της εξηγήσει για ποιο λόγο δεν θα ξαναπεί τη λέξη “μαμά”. Μου έχουν μεταφέρει σπαρακτικές εικόνες ειδικά με τη μικρή που βιώνει με οδυνηρό τρόπο της απώλεια της μητέρας της. Κανείς δεν μπορεί να της πει το επειδή. Τα αγόρια είναι αξιόλογα παιδιά. Ο μεγάλος γιος της αδικοχαμένης, έχει μεγάλο ταλέντο στο πιάνο και πενθεί βουβά. Είναι σοκαρισμένα τα παιδιά», σημείωσε η Κική Πακιρτζίδου, συνήγορος της οικογένειας της αδικοχαμένης κοπέλας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top