Νέα προθεσμία για τον γιατρό που ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ την 36χρονη στο Ιπποκράτειο-ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ από την πρώην σύντροφό του

Βρέθηκε και 2η αναισθητική ουσία στο σώμα της-Σε οδυνηρή κατάσταση τα παιδιά της

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη ζήτησε και έλαβε από την α’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ο 38χρονος αγγειοχειρουργός που κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης Γεωργιανής μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Ο 38χρονος σιωπηλός και με παγερό βλέμμα, οδηγήθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης συνοδεία αστυνομικών του τμήματος Ανθρωποκτονιών, προκειμένου να απολογηθεί. Ωστόσο, ζήτησε προθεσμία για την Τετάρτη, προκειμένου να προσκομιστεί η ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη που αναφέρει την αιτία θανάτου της 36χρονης.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του κατηγορούμενου Έλσα Βλάχου, ο 38χρονος αρνείται ότι διέπραξε το έγκλημα και ότι είχε ερωτικές σχέσεις με τη 36χρονη. Υποστηρίζει ότι είχε φιλική σχέση με τη νεαρή γυναίκα, την είχε πελάτισσα, ενώ παράλληλα είχε συνομιλία μαζί της μέσω Facebook.

Ο 38χρονος ισχυρίζεται ότι είχε ραντεβού με την 36χρονη για επέμβαση φλεβίτη στις 26 Απριλίου, αλλά η ίδια δεν προσήλθε και δεν έγινε η συνάντηση.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι κάτοικος Αθηνών και κάνει την ειδικότητα του ως αγγειοχειρουργός στο Ιπποκράτειο αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και περιύβριση νεκρού.

Η 36χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, από τη Γεωργία, ήταν αγνοούμενη από τις 25 Απριλίου. Διέμενε στη Θεσσαλονίκη και εργαζόταν ως μεσίτρια. Εντοπίστηκε νεκρή σε προχωρημένη σήψη σε απόκρημνη περιοχή, στο Παλιούρι Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί από τις έρευνες των αστυνομικών αρχών για την υπόθεση διαπιστώθηκε από την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών ότι η γυναίκα πριν την εξαφάνισή της είχε συνομιλίες στο Facebook με το γιατρό και ήρθε στη Θεσσαλονίκη για τον συναντήσει. Σύμφωνα με τις ίδιες συνομιλίες ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε προγραμματισμένη μικροεπέμβαση.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες από το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του γιατρού διαπιστώθηκε ότι κινήθηκε κοντά στο σημείο στο οποίο βρέθηκε νεκρή η γυναίκα.

Βασικό ερώτημα για τις αρχές: Πώς θανατώθηκε η 36χρονη-Και 2η αναισθητική ουσία βρέθηκε στο σώμα της

Σύμφωνα με την εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα, το βασικό ερώτημα για τις αρχές είναι το πώς πέθανε η 36χρονη μητέρα.

Οι πρώτες τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι είχε χορηγηθεί στην 36χρονη αναισθητικό φάρμακο που λέγεται προποφόλη, και χορηγείται εβδοφλέβια και είναι βραχείας δράσης. Έχει ζητηθεί επίσης να γίνει μια σειρά από ειδικές εξετάσεις προκειμένου να δουν σε τι ποσότητα ήταν στο σώμα της το αναισθητικό αυτό. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, εκτός από την προποφόλη, βρέθηκε στο σώμα της και δεύτερη αναισθητική ουσία!

Το θέμα τώρα είναι κατά πόσο οι ουσίες αυτές χορηγήθηκαν κατά τη διάρκεια μιας επέμβασης (στην οποία πήγε απρογραμμάτιστα αφού το όνομά της δεν υπάρχει στο γραφείο κίνησης ασθενών του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου)… Επίσης από την πρώτη εξέταση της σορού της δεν προκύπτουν σημάδια βίαιου θανάτου.

Σε οδυνηρή ψυχολογική κατάσταση η οικογένεια της 36χρονης-«Η μικρή κόρη, η Σωτηρία, κλαίει όλη την ημέρα»

 «Υπάρχουν τρία παιδιά δύο αγόρια, ηλικίας 17 και 12 ετών και ένα κοριτσάκι ηλικίας 8 ετών. Η οικογένεια βιώνει ένα οδυνηρό πένθος. Περιμένουν να ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να γίνει η ταφή της γυναίκας. Τα παιδιά βιώνουν ψυχολογικά προβλήματα. Η μικρή κόρη, η Σωτηρία, κλαίει όλη την ημέρα. Δεν μπορεί να βρει παρηγοριά και κανείς δεν μπορεί να της εξηγήσει για ποιο λόγο δεν θα ξαναπεί τη λέξη “μαμά”. Μου έχουν μεταφέρει σπαρακτικές εικόνες ειδικά με τη μικρή που βιώνει με οδυνηρό τρόπο της απώλεια της μητέρας της. Κανείς δεν μπορεί να της πει το επειδή. Τα αγόρια είναι αξιόλογα παιδιά. Ο μεγάλος γιος της αδικοχαμένης, έχει μεγάλο ταλέντο στο πιάνο και πενθεί βουβά. Είναι σοκαρισμένα τα παιδιά», σημείωσε η Κική Πακιρτζίδου, συνήγορος της οικογένειας της αδικοχαμένης κοπέλας.

Ο κατηγορούμενος ήταν σύντροφός μου και είχε διαταραγμένη προσωπικικότητα

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», έχει βρεθεί μια πρώην σύντροφος του κατηγορούμενου με την οποία είχε μικρής διάρκειας σχέση. Η ίδια η γυναίκα φρόντισε να «ξεκόψει» μαζί του μετά από 7-8 ραντεβού που είχαν καθώς η συμπεριφορά του την είχε φοβίσει. Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος είχε μια τάση να λέει συνεχώς πως «εγώ δεν φοβάμαι τίποτα. Με ενδιαφέρουν μόνο τα κρανία, η ανθρώπινη ανατομία και έκανε κάποιες αναλύσεις οι οποίες δεν γίνονται από ανθρώπους σε νορμάλ ψυχολογική κατάσταση»!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top