ΕΔΩ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ τον αρχινονό της νύχτας- ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑΝ τα παιδάκια του δημοτικού σχολείου από το αποτρόπαιο θέαμα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το σημείο των πυροβολισμών

ΕΔΩ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ τον αρχινονό της νύχτας- ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑΝ τα παιδάκια του δημοτικού σχολείου από το αποτρόπαιο θέαμα

Αυτό είναι το σημείο όπου το πρωί της Τετάρτης τέσσερις άνδρες κρατώντας καλάσνικοφ γάζωσαν τον Βασίλη Γρίβα, αρχινονό της νύχτας, την ώρα που άφηνε το παιδί του έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο στα Γλυκά Νερά.

Ο 48χρονος, το 2011 είχε συλληφθεί από την αστυνομία για εμπλοκή σε κυκλώματα της νύχτας, ενώ πληροφορίες τον θέλουν να εμπλέκεται σε υποθέσεις εκβιασμών και μάλιστα να είναι ο εγκέφαλος μιας ομάδας ατόμων που εκτελούσε συμβόλαια θανάτου.

Όπως το star.gr σας ενημέρωσε και σε προηγούμενες αναρτήσεις, οι αρχές εκτιμούν πως η δολοφονία του Βασίλη Γρίβα είναι εκτέλεση συμβολαίου θανάτου, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι θα ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ συμμοριών.

Οι αρχές τέλος θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο οι δράστες θέλησαν να παραδειγματίσουν και να στείλουν τα μηνύματά τους και σε άλλους αποδέκτες. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στο σημείο έπεσαν γύρω στις 8 σφαίρες, ενώ μια από αυτές εξωστρακίστηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία μητέρα που πήγαινε το παιδί της στο σχολείο.

Η δολοφονία έγινε όχι μόνο μπροστά στα μάτια του παιδιού του αρχινονού της νύχτας αλλά και μπροστά σε δεκάδες άλλα παιδιά που εκείνη την ώρα ήταν στον προαύλιο χώρο του σχολείου για να κάνουν προσευχή.

Στη συνέχεια οι δράστες, αφού έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν, το άφησαν λίγο παρακάτω από το σημείο των πυροβολισμών.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top