Γιούχαραν τον 61χρονο παιδοκτόνο στην Ευελπίδων-«Είσαι ξεφτιλισμένος» του φώναξαν

Στον ανακριτή για να απολογηθεί για την δολοφονία της 6χρονης Στέλλας οδηγήθηκε ο απόστρατος αστυνομικός

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή για την δολοφονία της 6χρονης κόρης του Στέλλας, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο παιδοκτόνος από την Αγία Βαρβάρα, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Ο 61χρονος με το που πάτησε το πόδι του στα δικαστήρια, αποδοκιμάστηκε από το συγκεντρωμένο πλήθος, με τους παρευρισκόμενους να του φωνάζουν «είσαι ξεφτιλισμένος!»

Όπως θα δείτε και στο video από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", κατά την προσαγωγή του απόστρατου αστυνομικού, ο κόσμος που βρισκόταν εκείνη την ώρα στα δικαστήρια για δικές του υποθέσεις, του ζητούσε τον λόγο που σκότωσε το 6χρονο κοριτσάκι του, ζητώντας την παραδειγματική του τιμωρία.

Μετά την απολογία του στον ανακριτή, με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, θα αποφασιστεί αν θα προφυλακιστεί ή όχι.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, δεν συντρέχουν λόγοι ώστε να αφεθεί ελεύθερος.

Ο ΚΑΔΟΣ ΟΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΑΨΥΧΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Ο ίδιος και ο συνήγορος του, επικαλούνται ψυχολογικά προβλήματα, και μια ψυχική διαταραχή, η οποία τον οδήγησε σε αυτό που έκανε.

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ

ΣΤΙΣ 18:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ 6ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ

Το 6χρονο κοριτσάκι το οποίο βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια του ίδιου του του πατέρα, θα κηδευτεί στις 18:00 το απόγευμα στη Σαντορίνη.

Η μητέρα της, πολλοί συγγενείς και φίλοι, έχουν ήδη ταξιδέψει στο νησί προκειμένου να πουν το «τελευταίο αντίο» στο αγγελούδι που «έφυγε» τόσο άδικα από την ζωή.

ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο 61ΧΡΟΝΟΣ

Να σημειώσουμε πως όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, ο 61χρονος απέδωσε τα ψυχολογικά προβλήματα που ισχυρίζεται ότι έχει στα κινητικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η κόρη του:

«Εξ αιτίας του προβλήματος της Στέλλας έπεσα σε κατάθλιψη με αποτέλεσμα εδώ και τρία χρόνια να παίρνω φαρμακευτική αγωγή. Με το που γεννήθηκαν τα παιδιά εγώ και η γυναίκα μου κάναμε ένα τεράστιο λάθος. Το λάθος μας ήταν ότι εγώ ασχολούμην αποκλειστικά με τον Μάριο και η γυναίκα μου με την Στέλλα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να θέλει μόνο τη μαμά της και απέναντί μου να είναι επιθετική (...)» ανέφερε.

ΠΩΣ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΒΡΑΔΥ

«Μόλις φτάσαμε σπίτι της είπα ότι πρέπει να την κάνω μπάνιο. Πήρα τα χάπια μου και ήπια ποτήρι κρασί (...) Παρακάλεσα πάλι την Στέλλα να την κάνω μπάνιο. Εκείνη εξακολουθούσε να μην θέλει, γιατί ήθελε τη μαμά της. Άρχισε να με χτυπάει με τα χέρια της στην κοιλιά. Όπως με χτυπούσε και το κεφάλι της βρισκόταν στο ύψος του στήθους μου, την έσφιξα με το δεξί μου χέρι για να σταματήσει να με χτυπάει, μέχρι που κατάλαβα ότι είχε χάσει τις αισθήσεις της. Άνοιξα το χέρι μου που την έσφιγγα και η Στέλλα έπεσε στο πάτωμα. Είδα ότι δεν ανέπνεε και κατάλαβα ότι κάτι κακό είχε γίνει. Τα έχασα, τρομοκρατήθηκε και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να βγάλω τη Στέλλα έξω από το σπίτι. Πήγα στο αποθηκάκι και πήρα τρεις μαύρες σακουλες σκουπιδιών»

«ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ»

«Όπως ήταν πεσμένη στο πάτωμα έβαλα τη Στέλλα σε μία από αυτές τις σακούλες ξεκινώντας από το κεφάλι της και καταλήγοντας στα πόδια. Θέλω να σας πω δηλαδή ότι η σακούλα έκλεινε στα πόδια της (...) Μετά σκέφτηκα να σκηνοθετήσω το χώρο για να φαίνεται ότι κάποιος έκανε ληστεία. Ξέχασα να σας πω ότι στις σακούλες σκουπιδιών που έβαλα την Στέλλα έβαλα και μία κόκκινη κουβερτούλα που πήρα από το κρεβάτι της, μη ρωτάτε γιατί, δεν ξέρω να σας απαντήσω.Τις σακούλες με την Στέλλα τις κρατούσα με τα δυο μου χέρια στην αγκαλιά μου...Κατέβηκα στο δρόμο και με τα πόδια πήγα σε έναν κάδο και εκεί μέσα άφησα την Στέλλα. Σε έναν άλλο κάδο εκεί κοντά πέταξα και τα κοσμήματα της γυναίκας μου (...)Μετά πήγα στο κρεβάτι μου, όπου λόγω του κρασιού και των χαπιών που είχα πάρει με πήρε ο ύπνος. Το πρωί στις 7 παρά τέταρτο ξύπνησα και πήρα τηλέφωνο το ΑΤ Αγίας Βαρβάρας και είπα ότι κάποιοι άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι μου».

«ΑΠΕΝΑΝΤΙ» ΤΟΥ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ-«ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΣΚΛΗΡΑ»

Την ίδια στιγμή, η σύζυγος του 61χρονου, Πόπη, ζήτησε παράσταση πολιτικής αγωγής στην ανάκριση και στέκεται «απέναντι» από τον πρώην σύζυγό της, με τον δικηγόρο της να δηλώνει πως «δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STAR, η μητέρα επισκέφθηκε τον πατέρα στη ΓΑΔΑ. Της παρέδωσε έγγραφα, πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, ενώ της ζήτησε το βιβλιάριο υγείας του για να αποδείξει ότι δεν είναι καλά ψυχολογικά.

Η συνάντηση έγινε παρουσία αστυνομικού για να μην επιτεθεί η μητέρα στο δολοφόνο του παιδιού της. Κράτησε ελάχιστα λεπτά και απέφευγε να την κοιτά στα μάτια. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση στους αστυνομικούς είναι ότι δεν ζήτησε ούτε συγνώμη για την πράξη του!

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top