Πρωινό Παρασκευής και στην κουζίνα του Breakfast@star βρέθηκε καλεσμένος ο Λευτέρης Πέτρου του MasterChef 9, ο οποίος μαγείρεψε για όλους τους τηλεθεατές ζυμαρικά Cacio e pepe, μία συνταγή που θα λατρέψετε!
Το «μυστικό» υλικό για τέλεια μακαρόνια με κιμά - Μία διαφορετική συνταγή!
Δείτε βήμα βήμα τη διαδικασία!
Υλικά της συνταγής
· 1 συσκευασία Linguini
· 30 γρ. βούτυρο
· 100 γρ. παρμεζάνα
· Αλάτι Πιπέρι
· Λάδι Τρούφας
Για την κρέμα μασκαρπόνε:
100 γρ. μασκαρπόνε
80 γρ. τυρί κρέμα
25 γρ. γιαούρτι
Εκτέλεση της συνταγής
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό 2 λεπτά λιγότερο από τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σε μια μπασίνα αναμειγνύουμε το μασκαρπόνε, το τυρί κρέμα και το γιαούρτι.
- Σε τηγάνι ρίχνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε πιπέρι.
- Παίρνουμε μια κουτάλα από το νερό που έχουμε βράσει και το ρίχνουμε στο τηγάνι.
- Προσθέτουμε τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε καλά μέχρι να φύγει η υγρασία και σβήνουμε το μάτι.
- Τοποθετούμε στο τηγάνι τα υλικά της μπασίνας και ανακατεύουμε καλά.
- Προσθέτουμε την παρμεζάνα και ομογενοποιούμε.
- Δοκιμάζουμε αν θέλει αλάτι.
- Τελειώνουμε με λίγες σταγόνες τρούφας. Καλή όρεξη!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.