Πώς να φτιάξετε την πιο νόστιμη μπατσίνα με λίγα μόνο υλικά!

Δείτε μία συνταγή για πατροπαράδοτη μπατσίνα

Μία κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο, τη γνωστή σε όλους μας μπατσίνα, έφτιαξε ο Παύλος Χάππιλος το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Breakfast@star.

Φτιάξτε την πιο νόστιμη μανιταρόπιτα!

Υλικά της Συνταγής

500γρ κολοκύθι 200ml,  γάλα,  50ml ελαιόλαδο,  2 αυγά, 500γρ αλεύρι, 200γρ φέτα, αλάτι, δυόσμο, έξτρα ελαιόλαδο για το ταψί.

Πεντανόστιμη ανοιχτή πίτα με λαχανικά

Εκτέλεση της Συνταγής 

Τρίβουμε το κολοκύθι με την φλούδα στο χοντρό. Αλατίζουνε καλά και βάζουμε τυρί πάνω από ένα μπολ και αφήνουμε για 5-10 λεπτά. 
Στρίβουμε καλά το κολοκύθι μέσα στην  τρυπητή και πετάμε το υγρό που έχει μαζευτεί στο μπολ.
Στο ίδιο μπολ βάζουμε το γάλα, τα αυγά και το λάδι και χτυπάμε με μια σπάτουλα. Προσθέτουμε και το στραγγισμένο κολοκύθι μας και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το αλεύρι, τον δυόσμο και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα σφιχτό χυλό.
Σε ένα καλά λαδωμένο αλουμινένιο ταψί, απλώνουμε τον χυλό και ψήνουμε σε φούρνο 180 βαθμούς πάνω κάτω για 30-40 λεπτά μέχρι να έχει πάρει ομοιόμορφο χρυσάφι χρώμα από πάνω. 

Δείτε το Breakfast@star 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top