Τάκος με κρέμα, μαύρα φασόλια και σκόρδο!

Ο Παύλος Χάππιλος έφτιαξε τα πιο νόστιμα τάκος

Πεντανόστιμα τάκος έφτιαξε ο Παύλος Χάππιλος το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Breakfast@star.

Φτιάξτε τα πιο νόστιμα μακαρόνια με κιμά

Ο σεφ ετοίμασε τάκος με κρέμα, μαύρα φασόλια και σκόρδο.

Πεντανόστιμα λαζάνια κoλοκυθιού με κιμά

Τα Yλικά της Συνταγής 

Πίτες τορτίγιας καλαμποκιού
200gr Κοτόπουλο στήθος
1 Κρεμμύδι κόκκινο
1 Μαύρα φασόλια κονσέρβα
1/4 Λάχανο κόκκινο
4 σκελίδες Σκόρδο
Κόλιανδρο χοντρό και αλεσμένο
Κύμινο
Πάπρικα
Δάφνη
1/2 ποτήρι Ξύδι λευκό
Ζάχαρη
Αλατι
200γρ Γιαούρτι
100γρ Φυστικια
1 ματσάκι Κόλιανδρο φρέσκο
5 Λάιμ
Τζίντζερ
Και σόγια σως

Χοιρινό μελωμένο με πατάτες εκραζέ

Εκτέλεση Συνταγής 

Για το κοτόπουλο κόβουμε κύβους το κοτόπουλο και το βάζουμε σε ένα μπολ με λιωμένο σκόρδο και τζίντζερ, λάιμ και σόγια. Το μαριναρουμε για κάνα μισάωρο στο ψυγείο. Το σοτάρουμε όλο μαζί με τα ζουμιά αρχικά σε δυνατή φωτιά και μετά σε μέτρια μέχρι να δέσει.

Για την σαλάτα λάχανο κρεμμύδι.
Κόβουμε το λάχανο και το κρεμμύδι πολύ λεπτές φέτες και σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το ξύδι με νερό με λίγη ζάχαρη και Δάφνη κόλιανδρο και κύμινο μέχρι να πάρει βράση. Ρίχνουμε πάνω από την σαλάτα ανακατεύουμε προσθέτουμε ψιλοκομμένο κόλιανδρο.

Για την σάλτσα γιαουρτιού, σε ένα multi βάζουμε γιαούρτι λάιμ σκόρδο φυστικια ελαιολαδο και κόλιαντρο κι μπλέντερ μέχρι να γίνει πάστα

Για τα φασόλια

Σε ένα τηγάνι τηγανίζουμε λιωμένο σκόρδο μέχρι να γίνει χρυσαφένιο, προσθέτουμε την κονσέρβα με τα φασόλια και αφήνουμε μέχρι να αρχίσει να κοχλάζει.. το αφήνουμε 15 λεπτά σε μέτρια φωτιά και μετά λιώνουμε η με ένα πιρούνι η με μια πρέσα πουρέ.

Ζεσταίνουμε πίτες στο φούρνο και σερβίρουμε με ό,τι υλικά θέλει ο καθένας.

Δείτε την εκπομπή breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top