Ξεχάστε την κλασική μακαρονάδα: Xειροποίητα μακαρόνια με πέστο βασιλικού

Δείτε βήμα-βήμα τη διαδικασία από τον Λάμπρο Βακιάρο

Είστε λάτρης των μακαρονάδων αλλά βαρεθήκατε τις κλασικές; Ο Λάμπρος Βακιάρος έδωσε στους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μία υπέροχη ιδέα.

Kοκκινιστά λιγκουίνι με τόνο και κάπαρη

Ο σεφ έφτιαξε χειροποίητα μακαρόνια με πέστο βασιλικού- μαϊντανού και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Εύκολη συνταγή για λαζάνια με σπανάκι και λευκή σάλτσα

Για τις γκόγκες

•    600 γρ. κίτρινο αλέυρι για ζύμωμα
•    10 γρ. αλάτι
•    300 γρ. νερό
 
Για το πέστο

•    70 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο
•    1-2 σκελίδες σκόρδο
•    90 γρ. μαϊντανό (τα φύλλα)
•    160 γρ. βασιλικό (τα φύλλα)
•    180 – 240 γρ. ελαιόλαδο
•    60 γρ. παρμεζάνα

Για το τελείωμα και το σερβίρισμα

•    250 γρ. τοματίνια (κομμένα στη μέση)
•    Παρμεζάνα ή ξινομυζήθρα

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top