Είστε λάτρης των μακαρονάδων αλλά βαρεθήκατε τις κλασικές; Ο Λάμπρος Βακιάρος έδωσε στους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μία υπέροχη ιδέα.
Ο σεφ έφτιαξε χειροποίητα μακαρόνια με πέστο βασιλικού- μαϊντανού και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Για τις γκόγκες
• 600 γρ. κίτρινο αλέυρι για ζύμωμα
• 10 γρ. αλάτι
• 300 γρ. νερό
Για το πέστο
• 70 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο
• 1-2 σκελίδες σκόρδο
• 90 γρ. μαϊντανό (τα φύλλα)
• 160 γρ. βασιλικό (τα φύλλα)
• 180 – 240 γρ. ελαιόλαδο
• 60 γρ. παρμεζάνα
Για το τελείωμα και το σερβίρισμα
• 250 γρ. τοματίνια (κομμένα στη μέση)
• Παρμεζάνα ή ξινομυζήθρα
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.