Ο κορωνοϊός θέλει και γερό ανοσοποιητικό σύστημα, σκέφτηκε ο Λάμπρος Βακιάρος και έτσι έδωσε στους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μία ιδέα για νόστιμο και συνάμα θρεπτικό γεύμα.
Σούπα αποτοξίνωσης με μανιτάρια τζίντζερ και φρέσκα μυρωδικά
Ο σεφ ετοίμασε κοτόσουπα με λαχανικά και ρύζι και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
• 1,5 – 2 κλ κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής
• 2 – 3 σκελίδες σκόρδο (ολόκληρες)
• 2 – 3 φύλλα δάφνης
• 180 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
• 70 γρ. καρότο (ψιλοκομμένο)
• 3 – 4 χοντρά στικ σέλινο (ψιλοκομμένα)
• 250 γρ. μανιτάρια λευκά (ψιλοκομμένα)
• 12 γρ. τζίντζερ (ψιλοκομμένο)
• 3 γρ. κουρκουμά
• 2 γρ. μπούκοβο
• 200 γρ. ρύζι γλασέ, καρολίνα ή μπασμάτι
• 100 γρ. τυρί κρέμα
• Xυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.