Χοιρινά σνίτσελ σε κρούστα μαϊντανού και τυρένια σάλτσα

O Λάμπρος Βακιάρος έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία

Πεντανόστιμα χοιρινά σνίτσελ σε κρούστα μαϊντανού έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Πέμπτης.

Χοιρινά σνίτσελ σε κρούστα μαϊντανού και τυρένια σάλτσα

Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και για άλλη μία φορά μεγαλούργησε.

Χοιρινά σνίτσελ σε κρούστα μαϊντανού και τυρένια σάλτσα

Ο ίδιος μάλιστα συνόδευσε το εύγευστο φαγητό με μία υπέροχη τυρένια σάλτσα και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Λαχανοντολμάδες με κιμά μανιταριών και αυγολέμονο

Υλικά

Για τη ζύμη

•    4 – 6 xοιρινά σνίτσελ
•    100 γρ. Φρυγανιά ή Panko
•    50 γρ. Grana Padano
•    40 γρ. μαϊντανό (χωρίς τα χοντρά κοτσάνια)
•    60 γρ. αλεύρι
•    3 – 4 αυγά


 Ψαρονέφρι με πατατοσαλάτα και σάλτσα μουστάρδας

Για τη σάλτσα

•    30 γρ. ελαιόλαδο
•    15 γρ. αλεύρι
•    480 γρ. γάλα
•    Ξύσμα από μισό λεμόνι
•    1 σκελίδα σκόρδο
•    100 γρ. τριμμένη Granna Padano

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή  «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top