Πεντανόστιμα χοιρινά σνίτσελ σε κρούστα μαϊντανού έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Πέμπτης.
Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και για άλλη μία φορά μεγαλούργησε.
Ο ίδιος μάλιστα συνόδευσε το εύγευστο φαγητό με μία υπέροχη τυρένια σάλτσα και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
Για τη ζύμη
• 4 – 6 xοιρινά σνίτσελ
• 100 γρ. Φρυγανιά ή Panko
• 50 γρ. Grana Padano
• 40 γρ. μαϊντανό (χωρίς τα χοντρά κοτσάνια)
• 60 γρ. αλεύρι
• 3 – 4 αυγά
Για τη σάλτσα
• 30 γρ. ελαιόλαδο
• 15 γρ. αλεύρι
• 480 γρ. γάλα
• Ξύσμα από μισό λεμόνι
• 1 σκελίδα σκόρδο
• 100 γρ. τριμμένη Granna Padano
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ