Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος και έφτιαξε ψαρονέφρι με παπατοσαλάτα.
Ο κορυφαίος σεφ έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
Για το κρέας
• 1 κιλό ψαρονέφρι
• 45 γρ. ελαιόλαδο
• 3 σκελίδες σκόρδο
• 40 γρ. θυμάρι
• 120 γρ. ξύδι βαλσάμικο
Για τη σάλτσα μουστάρδας
45 γρ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ξερό (ψιλοκομμένο)
1 σκελίδα σκόρδο
120 γρ. λευκό κρασί
60 γρ. μουστάρδα
240 γρ. ζωμό κοτόπουλου
Για την πατατοσαλάτα
1,5 κιλό πατάτες (καθαρισμένες)
1/2 κρεμμύδι ξερό (ψιλοκομμένο)
4 κρεμμυδάκια φρέσκα (ψιλοκομμένα)
3 βραστά αυγά (ψιλοκομμένα)
1 στικ σέλερι (ψιλοκομμένο)
70 γρ. αγγουράκια τουρσί (ψιλοκομμένα)
30 γρ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο χωρίς κοτσάνια)
120 γρ. μαγιονέζα light
130 γρ. γιαούρτι
30 γρ. λεμόνι + ξύσμα από ένα λεμόνι
Αλάτι – πιπέρι