Ψαρονέφρι με πατατοσαλάτα και σάλτσα μουστάρδας

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή του Λάμπρου Βακιάρου

Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος και έφτιαξε ψαρονέφρι με παπατοσαλάτα.

Το μυστικό για πεντανόστιμο χοιρινό με αρακά και πατάτες

Ο κορυφαίος σεφ έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Υλικά 

Για το κρέας
•    1 κιλό ψαρονέφρι
•    45 γρ. ελαιόλαδο
•    3 σκελίδες σκόρδο
•    40 γρ. θυμάρι
•    120 γρ. ξύδι βαλσάμικο

Για τη σάλτσα μουστάρδας

45 γρ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ξερό (ψιλοκομμένο)
1 σκελίδα σκόρδο
120 γρ. λευκό κρασί
60 γρ. μουστάρδα
240 γρ. ζωμό κοτόπουλου


 

Για την πατατοσαλάτα

1,5 κιλό πατάτες (καθαρισμένες)
1/2 κρεμμύδι ξερό (ψιλοκομμένο)
4 κρεμμυδάκια φρέσκα (ψιλοκομμένα)
3 βραστά αυγά (ψιλοκομμένα)
1 στικ σέλερι (ψιλοκομμένο)
70 γρ. αγγουράκια τουρσί (ψιλοκομμένα)
30 γρ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο χωρίς κοτσάνια)
120 γρ. μαγιονέζα light
130 γρ. γιαούρτι
30 γρ. λεμόνι + ξύσμα από ένα λεμόνι
Αλάτι – πιπέρι

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top