Ο Μπάρκας από το MasterChef μαγειρεύει πεντανόστιμο κοτόπουλο με κους κους

Ο σεφ έδειξε στους τηλεθεατές του Star ολόκληρη τη διαδικασία

Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef , Χρήστος Μπάρκας και έφτιαξε κοτόπουλο με κους κους και καπνιστό τυρί Μετσοβόνε.

Υλικά

1 κοτόπουλο
300 γρ. κους κους χοντρό 
150 γρ. τυρί μετσοβόνε
1 πιπεριά φλωρίνης
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 λίτρο ζωμό κότας
2-3 κ.σ βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top