Πεντανόστιμη αρωματική πίτα με αρνάκι και πράσινα λαχανικά

Ολόκληρη η συνταγή από τον Λάμπρο Βακιάρο

Ιδέες για το τι άλλο μπορείτε να φτιάξετε το Πάσχα εκτός από σουβλιστό αρνί ή κατσικάκι στον φούρνο  έδωσε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης.

Ο σεφ έφτιαξε πίτα με αρνάκι και πράσινα λαχανικά και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» τη διαδικασία.

Υλικά

•    1 πακέτο χωριάτικο φύλλο ΚΙΧΙ ολικής
•    500 γρ. αρνί άπαχο (σε πολύ μικρά κομμάτια)
•    70 γρ. ελαιόλαδο
•    250 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
•    3 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
•    1 γρ. κύμινο
•    1/2 γρ. σκόνη κόλιανδρο
•    400 γρ. σπανάκι (χοντροκομμένο)
•    3 – 5 γρ. φρέσκο δυόσμο
•    20 γρ. φρέσκο κόλιανδρο
•    200 γρ. φέτα (θρυμματισμένη)
•    40 γρ. κουκουνάρι (καβουρδισμένο)
•    2 μεσαία αυγά
•    100 γρ. ελαιόλαδο (για την επάλειψη του φύλλου)
•    1 αυγό χτυπημένο (για την επάλειψη της πίτας)
•    Αλάτι – πιπέρι

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top