Ιδέες για το τι άλλο μπορείτε να φτιάξετε το Πάσχα εκτός από σουβλιστό αρνί ή κατσικάκι στον φούρνο έδωσε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης.
Ο σεφ έφτιαξε πίτα με αρνάκι και πράσινα λαχανικά και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» τη διαδικασία.
Υλικά
• 1 πακέτο χωριάτικο φύλλο ΚΙΧΙ ολικής
• 500 γρ. αρνί άπαχο (σε πολύ μικρά κομμάτια)
• 70 γρ. ελαιόλαδο
• 250 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
• 3 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
• 1 γρ. κύμινο
• 1/2 γρ. σκόνη κόλιανδρο
• 400 γρ. σπανάκι (χοντροκομμένο)
• 3 – 5 γρ. φρέσκο δυόσμο
• 20 γρ. φρέσκο κόλιανδρο
• 200 γρ. φέτα (θρυμματισμένη)
• 40 γρ. κουκουνάρι (καβουρδισμένο)
• 2 μεσαία αυγά
• 100 γρ. ελαιόλαδο (για την επάλειψη του φύλλου)
• 1 αυγό χτυπημένο (για την επάλειψη της πίτας)
• Αλάτι – πιπέρι