Νηστίσιμες χυλοπίτες με κοκκινιστά μύδια

Ολόκληρη η συνταγή από τον Λάμπρο Βακιάρο

Ένα νηστίσιμο πιάτο επέλεξε να μαγειρέψει σήμερα στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» ο Λάμπρος Βακιάρος.

Ο σεφ έφτιαξε χυλοπίτες με κοκκινιστά μύδια κι έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Για τα μύδια
•    45 γρ. ελαιόλαδο
•    1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένη)
•    1,5 κλ. μύδια (καθαρισμένα)
•    150 γρ. ούζο
 
Για τη σάλτσα και τις χυλοπίτες
•    250 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
•    60 – 70 γρ. καρότο (ψιλοκομμένο)
•    15 γρ. πελτέ τομάτας
•    *τα υγρά από το άχνισμα των μυδιών
•    500 γρ. χυμό τομάτας
•    240 γρ. νερό
•    500 γρ. νηστίσιμες χυλοπίτες
•    80 γρ. ελαιόλαδο
•    50 – 60 γρ. άνηθο ψιλοκομμένο (χωρίς τα χοντρά κοτσάνια)

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top