Πεντανόστιμη σπαγγέτι μπολονέζ μανιταριών

Ολόκληρη η συνταγή από τον Λάμπρο Βακιάρο

Μία νόστιμη σπαγγέτι μπολονέζ μανιταριών έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος.

Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Υλικά
4 – 5 κ.σ. ελαιόλαδο
2 μεσαία κρεμμύδια (ψιλοκομμένα)
2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένα)
2 μεσαία καρότα (κομμένα σε μικρούς κύβους)
2 – 3 στικς σέλερι (ψιλοκομμένα)
700 γρ. λευκά μανιτάρια (σε φέτες)
1 κ.σ. πελτέ τομάτας
1/2 κούπα κόκκινο κρασί
800 γρ. τομάτα κονκασέ
2 κούπες ζωμό λαχανικών + 3 – 4 κούπες
3 φύλλα δάφνης
1 πακέτο σπαγγέτι
200 γρ. παρμεζάνα (τριμμένη)
8 – 10 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι (ψιλοκομμένο)
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top