Mία εύγευστη πορτοκαλόπιτα έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τρίτης. Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές της εκπομπής τη διαδικασία.
Υλικά
• Για το σιρόπι
400 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
470 γρ. νερό
2 ξυλάκια κανέλας
1 πορτοκάλι (κομμένο στα 4)
Για την πορτοκαλόπιτα
1 συσκευασία φύλλο κρούστας
4 μεγάλα αυγά
200 γρ. ζάχαρη
220 γρ. σπορέλαιο
5 γρ. baking powder
5 γρ. μαγειρικη σόδα
Ξύσμα από 3 πορτοκάλια
250 γρ. πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό
130 γρ. γιαούρτι
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.