Μία ιδιαίτερη πίτα έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» το πρωί της Παρασκευής. Ο σεφ έφτιαξε καλλιθιώτικη κοτόπιτα με και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
• 1 κοτόπουλο ολόκληρο
• 1 πακέτο φύλλο ΚΙΧΙ
• 100 γρ. ρύζι καρολίνα ή κάποιο άλλο ρύζι που έχετε στο ντουλάπι
• 360 γρ. νερό από την κατσαρόλα που έβρασε το κοτόπουλο
• 40 γρ. ελαιόλαδο
• 1.200 γρ. πράσο (κομμένα στη μέση οριζόντια και σε λεπτές φέτες)
• Αλάτι – πιπέρι
• 3 αυγά