Για τους καλοφαγάδες προνόησε ο Λάμπρος Βακιάρος και έτσι έφτιαξε μακαρόνια με κεφτεδάκια κοτόπουλου.
Τα υλικά
• 40 γρ. ελαιόλαδο
• 200 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
• 2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
• 700 γρ. κιμά κοτόπουλου ή γαλοπούλας
• 80 γρ. κούπας φρυγανιά
• 50 γρ. παρμεζάνα (τριμμένη)
• 1 αυγό (χτυπημένο)
• 30 γρ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο χωρίς τα χοντρά κοτσάνια)
• 5 – 6 φυλλαράκια δυόσμου (ψιλοκομμένα)
• 10 γρ. αλάτι
• 15 γρ. πελτέ τομάτας
• 120 γρ. λευκό κρασί
• 650 γρ. χυμό τομάτας
• 240 γρ. ζωμό λαχανικών/κοτόπουλου ή νερό
• Αλεύρι (για το τηγάνισμα)
• 200 γρ Τριμμένη παρμεζάνα (για το γαρνίρισμα)
Δείτε βήμα-βήμα τη διαδικασία.