Mακαρόνια με κεφτεδάκια κοτόπουλου

Ολόκληρη η συνταγή του Λάμπρου Βακιάρου

Για τους καλοφαγάδες προνόησε ο Λάμπρος Βακιάρος και έτσι έφτιαξε μακαρόνια με κεφτεδάκια κοτόπουλου.

Τα υλικά

•    40 γρ. ελαιόλαδο
•    200 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
•    2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
•    700 γρ. κιμά κοτόπουλου ή γαλοπούλας
•    80 γρ. κούπας φρυγανιά
•    50 γρ. παρμεζάνα (τριμμένη)
•    1 αυγό (χτυπημένο)
•    30 γρ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο χωρίς τα χοντρά κοτσάνια)
•    5 – 6 φυλλαράκια δυόσμου (ψιλοκομμένα)
•    10 γρ. αλάτι
•    15 γρ. πελτέ τομάτας
•    120 γρ. λευκό κρασί
•    650 γρ. χυμό τομάτας
•    240 γρ. ζωμό λαχανικών/κοτόπουλου ή νερό
•    Αλεύρι (για το τηγάνισμα)
•    200 γρ Τριμμένη παρμεζάνα (για το γαρνίρισμα)

Δείτε βήμα-βήμα τη διαδικασία.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top