Zουμερή χοιρινή πανσέτα με λαχανικά

Ολόκληρη η συνταγή από τον Λάμπρο Βακιάρο

Την όρεξη των τηλεθεατών άνοιξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τετάρτης  12 Δεκεμβρίου. Ο σεφ έφτιαξε πεντανόστιμη χοιρινή πανσέτα με λαχανικά.

Ο Λάμπρος χρησιμοποίησε 1 πανσέτα 1,5- 2κιλών, 1 φλιτζάνι αλάτι ψιλοκομμένο, ½ φλιτζάνι κόκκινο κρασί, 1/3 φλιτζάνι σάλτσα σόγιας, 2 σκελίδες σκόρδο, 6-7 κλωναράκια θυμάρι, ενώ για τη μαρινάδα χρησιμοποίησε 4κ.σ κρέμα βαλσάμικο με σύκο, 3 φύλλα δάφνης, 6-7 γαρύφαλλα και 3 ξυλάκια κανέλλας.

Ο σεφ για τα λαχανικά χρησιμοποίησε 250γρ λαχανάκια Βρυξελλών, 6-7 μικρά καρότα, 2 μικρά κρεμμύδια, 1,5 κιλό πατάτες baby, ½ φλιτζάνι κόκκινο κρασί, ½ ζωμό ή νερό, 4-5 κλωναράκια θυμάρι, αλάτι, πιπέρι, μουστάρδα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top