5 σημάδια που μαρτυρούν δυστυχώς ότι το κακό σεξ θα παραμείνει κακό

Σε ποιες περιπτώσεις το σεξ δεν πρόκειται να ευνοηθεί;

Δεν ταιριάζουν όλοι με όλους και αυτό ισχύει και για το σεξ. Αν είσαι σε μια σχέση όπου το σεξ δεν είναι καλό και πιστεύεις ότι μια μέρα αυτό θα αλλάξει, μάλλον κάνεις λάθος. Πιο κάτω σου παρουσιάζουμε 5 σημάδια που δείχνουν ότι το κακό σεξ, θα παραμείνει κακό σεξ όσο κι αν προσπαθήσεις. Εμείς στα λέμε έξω από τα δόντια κι εσύ αποφασίζεις πώς θα συνεχίσεις: 

4 ζώδια που έχουν μεγάλες αντοχές στο σεξ

Επικοινωνία

Καλό θα ήταν αυτά που του λες να μην του μπαίνουν από το ένα αυτί και να βγαίνουν από άλλο. Ο σύντροφός σου πρέπει να είναι ανοιχτός στο να ακούει τι σου αρέσει στο sex και να το κάνει κιόλας! 

Πότε σου άρεσε; 

Εάν έχετε κάνει πολλές φορές sex και σου άρεσε 1 ή 2 τότε το πράγμα δεν θα βελτιωθεί! Αν πάλι το τελευταίο καλό sex που θυμάσαι ήταν με άλλον τότε φύγε τρέχοντας!

Νιώθεις μοναδική μαζί του; 

Θες να νιώθεις ότι ο άλλος σε γουστάρει εκείνη την ώρα κι ότι δεν σε χορταίνει! Εάν αισθάνεσαι πως σε χρησιμοποιεί μόνο για τη σεξουαλική του εκτόνωση, φύγε! 

5 σημάδια που μαρτυρούν δυστυχώς ότι το κακό σεξ θα παραμείνει σεξ

3 σημάδια ότι περνάς πάρα πολύ χρόνο με τον σύντροφο σου

Χημεία στο σεξ είναι το παν 

Όταν σε γουστάρει κάποιος είναι κουκιά μετρημένα, φαίνεται από τις πράξεις του, κι όταν υπάρχει χημεία το αισθάνεσαι! Εάν μεταξύ σας δεν υπάρχει χημεία δεν αλλάζει! 

Προσβάλλεται; 

Εάν την ώρα του sex ζητήσεις κάτι κι εκείνος το αντιμετωπίσει με παρεξήγηση, σαν να μην σου αρέσει αυτό που κάνει και αρχίσει «δεν θέλω, δεν είμαι μηχανή του σεξ (το είχαμε καταλάβει), γιατί με κόβεις» κ.λπ. τότε μιλάμε για τεράστιο red flag!

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top