Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του...

Εσύ ξέρεις τι σημαίνουν τα μηνύματα του;

Με τον έρωτα πλέον να περνάει μέσα από εφαρμογές και συνθήκες εικονικής πραγματικότητας, πολλά αλλάζουν στον κώδικα επαφής κι επικοινωνίας, ωστόσο κάποια πράγματα είναι σταθερά και παραμένουν καθαρά και ξάστερα… Αν παρ’ όλα αυτά έχεις μπερδευτεί και δεν είσαι απολύτως σίγουρη για το αν σε θέλει… σου προσφέρουμε τη βοήθεια του κοινού και σου αποκαλύπτουμε το top 10 των texting συνηθειών που αποδεικνύουν ότι σε θέλει!

Cuffing: Η νέα τάση στο dating που θα επικρατήσει τον χειμώνα

Γράφει για το τι θα έκανε αν ήταν μαζί σου

Ένα από τα πιο εμφανή σημάδια που φανερώνουν το ενδιαφέρον του μέσω γραπτών μηνυμάτων είναι αν λέει πάντα πράγματα όπως: «Αν ήμουν εκεί, θα... » Λοιπόν, τότε υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα να του αρέσεις. Τουλάχιστον, αυτό σημαίνει ότι σε σκέφτεται και φαντάζεται ότι είναι μαζί σας. Δείχνει επίσης ότι αποζητά τον χρόνο σου ενώ κάνει ένα άνοιγμα να μπει πιο ενεργά στην καθημερινότητά σου – δημιουργώντας συνθήκες οικειότητας.  

Χρησιμοποιεί με άνεση Flirty Emoji

Δεν θέλω να κάνω γενικεύσεις γιατί δεν είναι όλοι οι ίδιοι, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να συμφωνήσουμε στο γεγονός ότι τα περισσότερα αγόρια δεν το ‘χουν  με τα emoji.  Πώς θα καταλάβεις από τα μηνύματά του αν αρέσεις σ’ έναν άντρα: θα χρησιμοποιήσει πολλά φλερτ emoji. Μερικά από τα πιο συνηθισμένα που πρέπει να προσέχετε είναι τα emoji με τα μάτια της καρδιάς, το χαμογελαστό πρόσωπο με τη γλώσσα του να βγαίνει έξω και γενικά οτιδήποτε μοιάζει «γλυκό» και «χαριτωμένο» και «με καρδούλες». Αν σου ενσωματώνει οποιοδήποτε από τα παραπάνω όταν σου στέλνει μήνυμα, αυτό σημαίνει ότι προσπαθεί να δείχνει ερωτευμένος και χαριτωμένος μαζί σου.

Πώς να καταλάβεις ότι δεν ενδιαφέρεται αληθινά ακόμη και αν σε φλερτάρει

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του...

Δεν τον ενοχλεί να γράφει μεγάλα μηνύματα

Για τα περισσότερα αγόρια, τα μηνύματα δεν βρίσκονται στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων τους. Οι άντρες γενικά δεν τους αρέσει να επικοινωνούν με μακροσκελή μηνύματα. Εάν δεις να σου στέλνει πολλά μηνύματα – και ειδικά μεγάλες απαντήσεις - αυτό σημαίνει ότι του αρέσει πραγματικά να ανταλλάσσει μηνύματα μαζί σου. Και ο μεγαλύτερος λόγος που θα θέλει πραγματικά να στέλνει μηνύματα σε σένα είναι επειδή του αρέσεις πολύ.

Δεν φοβάται να στείλει πρώτος μήνυμα

Σε γενικές γραμμές, είναι συνήθως κακό σημάδι αν είσαι εκείνη που ξεκινά πάντα τις συνομιλίες με τον τύπο που σου αρέσει. Όποτε όταν είναι αυτός που συνήθως στέλνει γραπτά μηνύματα και ξεκινά συνομιλία, είναι επειδή του αρέσεις και θέλει να σας μιλήσει περισσότερο.

Όλα όσα θες να ξέρεις για τον άντρα Σκορπιό

Συνήθως απαντάει αμέσως στα μηνύματά σου

Ίσως όχι πάντα κι ίσως όχι αμέσως γιατί μπορεί να υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες. Αλλά αν τις περισσότερες φορές είναι γρήγορος στο να απαντήσει (και σχεδόν πάντα απαντά κάθε φορά που του στέλνετε ένα μήνυμα), είναι ένα αξιοπρόσεκτο σημάδι ότι περιμένει με ανυπομονησία την αντίδρασή σου. Επίσης δείχνει ότι είναι συνεπής, ότι σε βλέπει σοβαρά κι ότι δεν παίζει μαζί σου.  

Σου στέλνει μηνύματα όταν ξυπνά

Αυτό είναι αρκετά αυτονόητο: Τι σημαίνουν τα «καλημέρα» μηνύματα από έναν άντρα; Ένας άντρας που σου στέλνει γραπτά μηνύματα όταν ξυπνάει σημαίνει ότι είστε το πρώτο πράγμα που σκέφτεται για να ξεκινήσει την ημέρα. Ειλικρινά αν σου στέλνει μηνύματα καλημέρας και εξακολουθείς να μην ξέρεις αν του αρέσεις – τι να πω… άρχισε να σκέφτεσαι πιο θετικά!

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top